Δήμος Μονεμβασίας

Η Κοινοφελής Επιχείρηση Παιδείας και Περιβάλλοντος Μονεμβασίας, ανακοινώνει την πρόθεσή της, να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου, για την κάλυψη αναγκών:
Την Δευτέρα 26-09-2022 και ώρα 14:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, των μελών του Δ.Σ. του Νομικού προσώπου, με το παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:
Διανομή τροφίμων πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Δήμος Μονεμβασίας στους ωφελούμενους του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».
Στο πλαίσιο της προώθησης πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη έργων στο Δήμο Μονεμβασίας,   που έχουν να κάνουν με την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών-πολιτών, υπεγράφη την Τρίτη  13 Σεπτεμβρίου 2022  στη Σπάρτη, Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου…
Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 13:00, συνέρχονται τα μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μονεμβασίας σε τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, με τα ακόλουθα πέντε (5) θέματα στην ημερήσια διάταξη:
Οι επισκέψεις της κινητής μονάδας του Κέντρου Κοινότητας στην Νεάπολη, θα πραγματοποιηθούν κατά τον μήνα Σεπτέμβριο τις ακόλουθες ημέρες:
Το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για την ίδρυση της Σχολής ΑΕΝ (πλοιάρχων) στη Νεάπολη, υπέγραψε και ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Μάκης Βορίδης και απεστάλη στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη για την τελευταία υπογραφή, πριν κατατεθεί στο ΣτΕ για…
Από τους ανταποκριτές ΕΛ.Γ.Α. του Δήμου, ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων ζημιάς από τον ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ της 25ης-08-2022, η οποία αφορά ζημιές στην παραγωγή των σύκων.
Μετά την υποβολή πρότασης, την οριστική ένταξη έλαβαν τα έργα του Δήμου Μονεμβασίας, «Συντήρηση και Επισκευή κτηρίου Γυμνασίου Νεάπολης», προϋπολογισμού 1.538.938,00 €, και «Ανακατασκευή πεζοδρομίων Κοιν. Νεάπολης» προϋπολογισμού 216.640,67 € αντίστοιχα από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
Μετά την υποβολή πρότασης, την οριστική ένταξη έλαβε το έργο «Ανάπλαση πλατείας Ασωπού» του Δήμου Μονεμβασίας, προϋπολογισμού 169.999,35 € από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
Σελίδα 1 από 19

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia