Η επόμενη μέρα για τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τον ανεμοστρόβιλο

Σεπτεμβρίου 22, 2015
Με ψυχραιμία και σκληρή δουλειά αντιμετωπίζει ο Δήμος Ευρώτα την «επόμενη μέρα». Με νωπές τις εικόνες καταστροφής που άφησε πίσω του ο ισχυρός ανεμοστρόβιλος καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για την εύρυθμη λειτουργία όλων των Υπηρεσιών του Δήμου και την επάνοδο στους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι δημότες επέδειξαν νηφαλιότητα και ηρεμία τις δύσκολες ώρες κι πολλοί εξ αυτών βοήθησαν σημαντικά στις τεχνικές εργασίες.

Εν τω μεταξύ η Δημοτική Αρχή κι όλο το προσωπικό του Δήμου Ευρώτα που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά στους πληγέντες μέχρι τώρα εργάζονται πυρετωδώς για να συλλέξουν τα συντρίμμια του ανεμοστρόβιλου, να ενημερώνουν τους δημότες και να αποκαταστήσουν τις τεχνικές βλάβες ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των κατοίκων.

skala anems

Ενώ ήδη έχει γίνει η πρώτη καταγραφή των υλικών ζημιών από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου Ευρώτα αναμένονται σήμερα κλιμάκια της Περιφέρειας για την ακριβή εκτίμηση τους σε καταστήματα κι επιχειρήσεις. Στη συνέχεια θα υπάρξουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αποζημίωση αυτών. Τις επόμενες ημέρες προβλέπεται να έρθει αντίστοιχο κλιμάκιο για την καταγραφή των ζημιών στις οικίες.

Παράλληλα οι πολίτες υπέστησαν οποιαδήποτε φθορά ή ολική καταστροφή μπορούν να προσέρχονται στο Δημοτικό Κατάστημα Σκάλας και στο Γραφείο Κίνησης Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα προκειμένου να συμπληρώσουν τις ειδικές αιτήσεις για αποζημίωση. Όσοι έχουν φωτογραφίες μπορούν να τις προσκομίζουν.

Για οποιοδήποτε σχετικό θέμα οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 27350 42254.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia