Επίσκεψη Τατούλη στην Σκάλα Λακωνίας που επλήγη από τον ανεμοστρόβιλο

Σεπτεμβρίου 21, 2015
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης βρέθηκε στη Δημοτική Κοινότητα Σκάλας που επλήγη σήμερα το πρωί από φοβερό ανεμοστρόβιλο προκειμένου να δει από κοντά τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν και να εκτιμήσει το μέγεθος της καταστροφής.

Ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Ευρώτα κ. Ιωάννη Γρυπιώτη μετέβη σε όλα τα σημεία από όπου πέρασε ο ανεμοστρόβιλος και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα συντρίμμια που άφησε πίσω του. Ωστόσο, επισήμανε κι εξήρε τον συντονισμό και την άμεση κινητοποίηση όλων των Υπηρεσιών του Δήμου Ευρώτα στις επιχειρησιακές προσπάθειες για ομαλοποίηση της κατάστασης. Ήδη αυτή τη στιγμή η πόλη είναι καθαρή και έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο τμήμα της. Δεν παρέλειψε να να αναφερθεί και στη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν οι Δήμοι Μονεμβασίας, Σπάρτης και Γυθείου.

Ο κ. Γρυπιώτης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Τατούλη για την επίσκεψή του στη Σκάλα και του τόνισε την ανάγκη να υπάρξει κρατική μέριμνα για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών. Οι συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Ευρώτα, της Περιφέρειας Πελοποννήσου κι όλων των εμπλεκόμενων φορέων επιβάλλονται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της κατάστασης.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia