Δ. Ευρώτα: Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος και πλέον αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά του

Δεκεμβρίου 27, 2017
Ορκίστηκε σήμερα ο νέος Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέργος στο Δημοτικό κατάστημα Σκάλας του Δήμου Ευρώτα και πλέον αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά του.

Ο κ. Βέργος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία του και διαβεβαίωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των δημοτών.

Μεταξύ άλλων στην τελετή ορκομωσίας παρευρέθησαν οι βουλευτές του νομού Λακωνίας κ. Σταύρος Αραχωβίτης και κ. Θανάσης Δαβάκης, ο αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας κ. Γεώργιος Μαρουδάς, ο διοικητής ΚΕΕΜ Σπάρτης Ιορδάνης Χατζηνικολάου, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας του νομού, εκπρόσωποι των Δήμων Μονεμβασίας και Ανατολικής Μάνης, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα κ. Σωτήρης Μένεγας, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ευρώτα και πλήθος πολιτών. Οι ιερείς, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης στην προσφώνησή τους εξέφρασαν στον νέο δήμαρχο την αναγκαιότητα ενότητας και σύμπνοιας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ταυτόχρονα σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia