Διανομή ειδών διατροφής στους δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής»

Μαΐου 30, 2016
Από 1η Ιουνίου 2016 ημέρα Τετάρτη ως και Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 κατά τις ώρες: 9:00π.μ. ως 14:30 μ.μ, στο κτήριο που βρίσκεται παραπλεύρως του κτηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γυθείου (Σημείο Διανομής) θα πραγματοποιηθεί η 2η διανομή στους δικαιούχους ΤΕΒΑ/FEAD του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΉΣ ΜΑΝΗΣ συμμετέχοντας ως εταίρος στην «Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Πελοποννήσου στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ενημερώνει ότι από 1η Ιουνίου 2016 ημέρα Τετάρτη ως και Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 κατά τις ώρες: 9:00π.μ. ως 14:30 μ.μ, στο κτήριο που βρίσκεται παραπλεύρως του κτηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γυθείου (Σημείο Διανομής) θα πραγματοποιηθεί η 2η διανομή στους δικαιούχους ΤΕΒΑ/FEAD με τα ακόλουθα είδη:

1. Νωπό Κοτόπουλο (θα διανεμηθεί μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουνίου)
2. Είδη οπωροπωλείου: μήλα, πορτοκάλια, λάχανα
3. Είδη παντοπωλείου (μακαρόνια, πελτές, Γάλα εβαπορέ, ζάχαρη).

Οι ωφελούμενοι - δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πρέπει να έχουν μαζί τους το Δελτίο της Αστυνομικής Tαυτότητας τους ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του.

Οι ωφελούμενοι - δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά (μέσω sms), στα κινητά τηλέφωνα που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησης, προκειμένου να προσέλθουν στο σημείο Διανομής για την παραλαβή των ειδών Στο τέλος κάθε διανομής οι αρμόδιες αρχές στέλνουν τη λίστα με τους ωφελούμενους που παρέλαβαν προϊόντα και τις ποσότητες αυτών.

Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ


Ο Δήμαρχος
α/α
Ο Αντιδήμαρχος
Παναγιώτης Τσιριγώτης

 

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia