Ημερίδα διαβούλευσης με θέμα «Σχεδιασμός Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης στην περιοχή της Μάνης»

Οκτωβρίου 26, 2018
Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνουν στις 01/11/2018 και ώρα 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης ενημερωτική εκδήλωση - ημερίδα διαβούλευσης με θέμα «Σχεδιασμός Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης στην περιοχή της Μάνης».

Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί το εργαλείο των ΟΧΕ καθώς και τα βασικά σημεία του «Οδηγού Εκπόνησης και Εφαρμογής της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης» που αφορούν την περιοχή της Μάνης και στη συνέχεια θα καταγραφούν οι προτάσεις των τοπικών φορέων και των πολιτών για τα κύρια προβλήματα και τις ευκαιρίες της περιοχής.

Πιθανές προτάσεις εκ μέρους τοπικών φορέων και πολιτών μπορούν να υποβάλλονται στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Δήμου Ανατολικής Μάνης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. βάσει του Σχεδίου Εντύπου πρότασης φορέων-ιδιωτών:

Πρόσκληση

Παρουσίαση ΟΧΕ

Σχέδιο Εντύπου πρότασης φορέων – ιδιωτών

Σχέδιο Ερωτηματολόγιο Ιδιωτικού Επενδυτικού Ενδιαφέροντος

Για περαιτέρω σχετική Ενημέρωση μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΥΔ Πελοποννήσου:

ΕΥΔ Πελοποννήσου

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia