Παιδί και Αθλητισμός - Αθληση και Γυναίκα. 2 δωρεάν προγράμματα άθλησης στο Δήμο Αν. Μάνης

Ιουνίου 07, 2017
Το Ν.Π. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Ανατ. Μάνης, υλοποιεί Δωρεάν πρόγραμμα «ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» με σκοπό τη φυσική άσκηση και την αθλητική αγωγή των παιδιών και «ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ» με σκοπό τη φυσική άσκηση και βελτίωση της σωματικής και πνευματικής υγείας και την κινητική αναψυχή.

Το Ν.Π. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Ανατ. Μάνης, υλοποιεί  Δωρεάν πρόγραμμα «ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» με σκοπό τη  φυσική άσκηση και  την αθλητική αγωγή των παιδιών.

Το Ν.Π. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤ. ΜΑΝΗΣ, υλοποιεί  δωρεάν πρόγραμμα «ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ» με σκοπό τη φυσική άσκηση και βελτίωση της σωματικής και πνευματικής υγείας και την κινητική αναψυχή.

Αναλυτικότερα:

1. Το Ν.Π. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤ. ΜΑΝΗΣ, υλοποιεί δωρεάν πρόγραμμα «ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ» με σκοπό τη φυσική άσκηση και βελτίωση της σωματικής και πνευματικής υγείας και την κινητική αναψυχή. Το πρόγραμμα αναφέρεται σε γυναίκες ηλικίας από 19 έως 65 ετών και υλοποιείται στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γυθείου και στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου. Ημέρες διεξαγωγής ορίζονται οι: Δευτέρα, Τετάρτη και ώρες 6:15 μ.μ έως 7:15 μ.μ και 7:30 μ.μ έως 8:30 μ.μ . Ο τόπος διεξαγωγής θα ορίζεται από την υπεύθυνη γυμνάστρια . Οι εγγραφές θα γίνονται από την υπεύθυνη γυμνάστρια κα. Καλομοίρη (6942554548) και στον Πρόεδρο του Ν.Π. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α κ. Λεβεντζώνη (6977588086) . Ημερομηνία έναρξης Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 18:00μ.μ. στο προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γυθείου.

2. Το Ν.Π. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Ανατ. Μάνης, υλοποιεί Δωρεάν πρόγραμμα «ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» με σκοπό τη φυσική άσκηση και την αθλητική αγωγή των παιδιών. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο προαύλιο χώρο του 3 ου Δημοτικού Σχολείου Μαυροβουνίου. Ημέρες Τρίτη, Πέμπτη και ώρες 18:00 μμ έως 21:00 μμ. Ημερομηνία έναρξης Τρίτη 13 Ιουνίου και ώρα 18:00μ.μ. στο προαύλιο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαυροβουνίου.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia