Καλές πρακτικές στη γεωργία - προστασία/ανάδειξη του Περιβάλλοντος

Νοεμβρίου 17, 2016
Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης ξεκινά μια σημαντική συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διοργανώνει ημερίδα, την Παρασκευή  25/11/2016 και ώρα 9:30π.μ.-13:30μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: 

«ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ/ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»

Εισηγητές θα είναι διακεκριμένοι καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι εισηγητές και θεματικές που θα αναπτύξουν:

 1. Γαρυφαλλιά (Φάλια) Οικονόμου - Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Εργαστηρίου Γεωργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών που θα αναπτύξει την θεματική της ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ.
 2. Γεώργιος Μιγκίρος - τ.Καθηγητής Γεωλογίας και Γεωλογικών Χαρτογραφήσεων του Εργαστηρίου Ορυκτολογίας και Γεωλογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών  που θα αναπτύξει τη θεματική της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ.
 3. Δημήτριος Μπουράνης - Διδάκτορας Εργαστηρίου Μορφολογίας και Φυσιολογίας Φυτών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών που θα αναπτύξει τη θεματική ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ.
 4. Ολυμπία Αλεβιζοπούλου - Απόφοιτος Τμήματος Φυτικής Παραγωγής ΤΕΙ Καλαμάτας, Τελειόφοιτος Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τοπική παραγωγός που θα αναπτύξει τη θεματική ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΛΟΥΠΙΝΟΥ.
 5. Γεράσιμος Αράπης - Καθηγητής Εργαστηρίου Οικολογίας και Προστασίας Περιβάλλοντος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών που θα αναπτύξει θέματα ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ.
 6. Εύη Σταθοπούλου - Συνεργάτης του Εργαστηρίου Οικολογίας και Προστασίας Περιβάλλοντος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που θα αναπτύξει θέματα των ΑΝΑΒΑΘΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΘΟΔΟΜΩΝ.
 7. Χαρά Φωστιέρη - Συνεργάτης του Εργαστηρίου Οικολογίας και Προστασίας Περιβάλλοντος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που θα αναπτύξει θέματα ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ.
 8. Όλοι οι διακεκριμένοι ομιλητές θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν και τους ευχαριστούμε θερμά.

   

  Με σκοπό την επιμόρφωση και τη μεταφορά τεχνογνωσίας, στους απασχολούμενους στον πρωτογενή τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία), συνεχίζουμε κάνοντας πράξη το στόχο μας, υλοποιώντας την 2η ενημερωτική ημερίδα.

   

                                                                             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Ν. ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ

 9.                                                                      ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΓΑΠ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia