Δήμος Ανατολικής Μάνης

Δημόσια Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα διεξαχθεί στον 1ο όροφο του κτιρίου του Ν.Π. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. επί της οδού Βασ. Παύλου στο Γύθειο.
Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας προς τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, γιατρό Ανάργυρο Μαριόλη, με αφορμή την ανάδειξή του ως τον “καλύτερο οικογενειακό ιατρό στον κόσμο”, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Οικογενειακών Γιατρών (WONCA).
Το κρητικό γουέστερν «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη θα βρεθεί την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00’ στην Πλατεία του Δημαρχείου Γυθείου.
Σε Κρυονέρι, Γέρμα, Μέλισσα, Κόκκινα Λουριά, Καρβελά και Μαραθέα οι εστίες της πυρκαγιάς στην Ανατολική Μάνη.
Σε Δεσφίνα, Σκαμνάκι και η Μονή Τσίγκου οι εστίες της πυρκαγιάς στην Ανατολική Μάνη – Έκκληση για προσφορά ζωοτροφών.
Κατά την διάρκεια της εκκένωσης ζητήθηκε η βοήθεια του Λιμενικού – Πόσα σκάφη βοήθησαν.
Μάχη με τις φλόγες στην Ανατολική Μάνη – Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.
Απομάκρυνση κατοίκων από την Καστανιά και άλλους οικισμούς, λόγω της φωτιάς στην περιοχή.
Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ανακοινώνει ότι τα πρώτα λεπτά της 3ης Ιουλίου, ώρα 00.09, η Κρήτη ηλεκτροδοτήθηκε για πρώτη φορά από το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας μέσω της νέας ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Πελοποννήσου από τη Νεάπολη Λακωνίας με…
Άνδρας κατήγγειλε στο δικαστήριο την πρώην του ότι του χρωστούσε χρήματα και βρέθηκε να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες - αν αποδειχτούν - για βιασμό ανήλικης.
Σελίδα 1 από 12

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia