Ευρεία σύσκεψη με πρωτοβουλία και πρόσκληση του βουλευτή Λακωνίας κ Θανάση Δαβάκη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη , 30/6/2022 στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια αντικείμενο τα μεγάλα εγγειοβελτιωτικά έργα της Λακωνίας και τα σοβαρά προβλήματα των κτηνοτρόφων της περιοχής.
Από την Λακωνία -και συγκεκριμένα την Αρεόπολη- ξεκινούν την Κυριακή 17 Ιουλίου οι δράσεις του 1ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου “Peloponnese Food Stories / Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού”.
Με ιδιαίτερη χαρά από τα μέσα Μαΐου ο Δήμος Σπάρτης ξεκίνησε να οδηγεί τα προδιαλεγμένα ανακυκλώσιμα του Δήμου μας στο ΚΔΑΥ της τοπικής πολυμετοχικής εταιρείας "Λακωνική Βιοενεργειακή".
 Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης  παρουσιάζει το καλοκαιρινό του πρόγραμμα για τον μήνα Ιούλιο  2022 και σας εύχεται καλό καλοκαίρι!
Η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Alex Sid και η Ελένη Καρακάση έρχονται για μια μοναδική Συναυλία στην Ελαφόνησο, την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022.
“Απαιτείται σοβαρή πολιτική γης, επί της ουσίας υποστήριξη του αγροτικού κόσμου, προστασία στο αγροτικό προϊόν, αλλά και εκπαίδευση” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας στην Σπάρτη κατά τον χαιρετισμό του -το απόγευμα προχθές Τετάρτη 29 Ιουνίου- στην…
Την ετήσια έκθεση των μελών της θα πραγματοποιήσει η Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης στο διάστημα 5-9 Ιουλίου 2022 στην κ. πλατεία Σπάρτης, σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης. Η έκθεση έχει τίτλο «ΓΥΝΑΙΚΕΣ» και μέσα από…
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργάσια με το Ινστιτούτο Θερβάντες και την Πρεσβεία της Ισπανίας στην Αθήνα, οργανώνει τις Τετάρτες του Ιούλιου (ώρα 21:00), θερινό κινηματογραφικό αφιέρωμα με τίτλο «Φώτα, Κάμερα…Vamos!», στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Ελιάς και…
Ο πόλεμος και οι συγκρούσεις αποτελούσαν την καθημερινότητα ανάμεσα στις αρχαίες πόλεις-κράτη, ενώ ο ρόλος του πολέμου την αρχαία Σπάρτη αποτελεί κεντρικό θέμα στις απεικονίσεις της Σπαρτιατικής κοινωνίας από την αρχαιότητα έως σήμερα.
Σελίδα 1 από 169

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia