Νέο Δημοτικό Σχολείο Ίσθμιας: Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σχετικά με το Νέο Δημοτικό Σχολείο Ίσθμιας.

H δημοτική Αρχή Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη, σεβόμενη τον θεσμικό της ρόλο και αξιοποιώντας τους διαθέσιμους πόρους που προέρχονται από διάφορες πηγές (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ΕΣΠΑ, Ίδιοι Πόροι, κ.λπ.), υλοποιεί έργα στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων που στόχο έχουν και τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών της.

Αναφορικά με το έργο της ανέγερσης του Δημοτικού Σχολείου Ίσθμιας, στη θέση “Κυρα-Βρύση”, να σημειωθεί πως η Πράξη εντάχθηκε στο Ε.Π. “Πελοπόννησος 2014 – 2020” με απόφαση του τέως Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, σύμφωνα με τη υπ’ αρίθμ. 2573/20.10.2017 (με ΑΔΑ: 6ΒΞΛ7Λ1-Σ1Ε).

Σε ανακοίνωσH που εξέδωσε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων την ίδια ημέρα (20.10.2017), ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και η Δημοτική Αρχή αναγνώρισαν τη σημαντική συμβολή της Περιφερειακής Αρχής στην ένταξη του έργου στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου. Μάλιστα, εξέφρασαν δημόσια ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη που στάθηκε αρωγός και υποστηρικτής σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται για την αναβάθμιση και τη βελτίωση των υποδομών του Δήμου μας.

Η δημοτική Αρχή Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη δεν μηδένισε ποτέ το έργο που σχεδίασε και ενέκρινε η τέως Περιφερειακή Αρχή. Οφείλει όμως, να αποδώσει τα εύσημα που αναλογούν στον σημερινό Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και τους συνεργάτες του, για την αμέριστη συνεισφορά τους στην υλοποίηση και ολοκλήρωση τόσο του συγκεκριμένου έργου, όπως και άλλων έργων, που είτε είχαν σχεδιαστεί και εγκριθεί στο παρελθόν είτε σχεδιάστηκαν και εγκρίθηκαν από τη σημερινή Περιφερειακή Αρχή και υλοποιούνται στα όρια του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο