Λουτράκι | Cosmogym Summer 4all 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια διοργάνωση που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τις ρυθμίσεις αναλόγων αθλητικών γεγονότων. Μια διοργάνωση που για πολλά χρόνια στόχος της είναι η «γυμναστική να συναντά τη φιλοξενία».

Μια διοργάνωση που φωτίζει το καλοκαίρι μας στο Λουτράκι, από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου 2022.

Υπό τη διοργάνωση της COSMOGYM και υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου.

Φορέας υλοποίησης είναι η ΑΠΕ Γιτάνη και το SportCamp.

Το Cosmogym είναι ένα γεγονός κινητικής-καλλιτεχνικής έκφρασης ομάδων ασκουμένων, κάθε ηλικίας, επίπεδο και κοινωνικής προέλευσης. Είναι ένα μη αγωνιστικό γεγονός που ο μοναδικός στόχος των συμμετοχόντων είναι η συμμετοχή και η αγάπη τους για τον Αθλητισμό.

Το Cosmogym Summer 4all είναι ένα μη αγωνιστικό γεγονός στον οποίο ο βασικός κανόνας του είναι ότι «όλοι οι συμμετέχοντες βραβεύονται».

Ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική, αεροβική, τραμπολίνο, μοντέρνος και κλασσικός χορός, τζαζ, φολκλόρ, street dance, hip-hop με συνοδεία μουσικής ή όχι, με συνήθη ή ασυνήθιστα όργανα και ότι άλλο είδος κινητικής μορφής και καλλιτεχνικής έκφρασης υπάρχουν τα στοιχεία που συνθέτουν. τα προγράμματα που συμμετέχουν στο Cosmogym.

Ομάδες αθλητών και όχι μόνο, από συλλόγους, σχολεία, πανεπιστήμια, δήμους κτλ. από όλο τον κόσμο είναι καλοδεχούμενοι να συμμετέχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές, μπορείτε να αποστείλετε e-mail στο: info@cosmogym.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 0030 6972 277 366

ΧΩΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το Cosmogym 2022 θα διεξαχθεί φέτος στο «Πάρκο Παραλίας» Λουτρακίου Κορινθίας, στις εγκαταστάσεις του Sport Camp στο Λουτράκι καθώς και στις εγκαταστάσεις του Ypanema Club στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Θα είναι σε εξωτερικό χώρο, προσωρινή διαμόρφωση για τις ανάγκες της διεξαγωγής της οργάνωσης.

Η διεύθυνση των χωρών είναι:

  • Πάρκο Παραλίας – Λουτράκι, Κορινθίας TK 20300
  • Sport Camp – Περιοχή Κατουνίστρα – Λουτράκι, Κορινθίας ΤΚ 20300
  • Ypanema Club – Λίμνη Βουλιαγμένης

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Gymnastics for all event (Πάρκο Παραλίας Λουτρακίου)
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 Ιουλίου 1η Ζώνη Παρουσίασης προγράμματος 19:30
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Ιουλίου Αφίξεις ξένων αποστολών
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Ιουλίου 2η Ζώνη Παρουσίασης προγράμματος 19:30
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 Ιουλίου
19:30 Ιουλίου 19:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Ιουλίου 5η Ζώνη Παρουσίασης προγράμματος 19:30
ΠΕΜΠΤΗ 7 Ιουλίου 6η Ζώνη Παρουσίασης προγράμματος 19:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Ιουλίου Αναχωρήσεις αποστολών

Side Events (Ypanema Club, Sport Camp, Πάρκο Παραλίας)
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Ιουλίου Workshops – Πάρκο Παραλία Λουτρακίου, Flash Mob Event 19:00
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 Ιουλίου Beach Volley Cup – Ypanema Club, Workshops – Ypanema Club 11:00 (Αναχώρηση λεωφορείων στις 10: 00)
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 Ιουλίου Κοινωνική Εκδήλωση – Πάρκο Παραλία Λουτρακίου 23:00
ΤΡΙΤΗ 5 ​​Ιουλίου Workshops – Sport Camp Λουτρακίου 10:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Ιουλίου Workshops – Πάρκο Παραλία Λουτρακίου 10:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Ιουλίου της Εκκαθαριστικές ομάδες, Αύγουστος )
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Ιουλίου Social Event – ​​‎Party 4all 23:00
ΠΕΜΠΤΗ 7 Ιουλίου Workshops – Πάρκο Παραλία Λουτρακίου, Flash Mob Event 19:00

Το ακριβές πρόγραμμα της παρουσίασης της ομάδας σας, θα γίνει γνωστό 10 ημέρες πριν την έναρξη, στο διαδίκτυο στη σελίδα www.cosmogym.gr

Οι ώρες έναρξης των ζωνών καθώς και ο αριθμός, το είδος των workshops, social events κτλ δύναται να αλλάξουν ανάλογα με τις συμμετοχές χωρίς προειδοποίηση.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες στο Cosmogym λαμβάνουν μέρος με την ευθύνη του Φορέα που εκπροσωπούν, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της εγκυρότητας και την τήρηση των ιατρικών βεβαιώσεων των αθλητών/τριών και δηλώνει ότι όλοι οι αθλητές/τριες έχουν προσκομίσει πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις. Με τη δήλωση αυτή δηλώνει ότι, ο Φορέας, όλοι οι προπονητές, παράγοντες και αθλητές/τριες έχουν λάβει γνώση των όρων συμμετοχής, τους αποδέχονται πλήρως και αποδεσμεύουν, απαλλάσσουν τον διοργανωτή, από κάθε ευθύνη για τραυματισμό εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου πριν, κατά και μετά την εμφάνιση του προγράμματος όπως και από κάθε περίπτωση σε απώλεια προσωπικών ειδών σε κάθε μέρος της εγκατάστασης.

Ο Φορέας με τη δήλωση συμμετοχής του, δηλώνει και αποδέχεται ότι η ευθύνη της επιλογής των ασκήσεων, συμπεριλαμβανομένου και της επικινδυνότητας αυτών, για τη σύνθεση των προγραμμάτων έχει κατ’ αποκλειστικότητα ο ίδιος ο Φορέας και ο/η/οι προπονητής/τρια/τες του. . κάθε πρόγραμμα.

Ενημερώνουμε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξει βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλάνα και φωτογραφίες από την οργάνωση για διαφημιστικούς λόγους, στην ιστοσελίδα της οργάνωσης καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της οργάνωσης.

Δηλώνει επίσης ότι έχει λάβει γνώση, όλων των όρων και των προϋποθέσεων για τη συμμετοχή του και υποχρεούται να συμμορφωθεί με όλες τις υποδείξεις των διοργανωτών.

Εκδήλωση Cosmogym Summer 4all – Gymnastics for all

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαιώματα συμμετοχής, χωρίς όριο ηλικίας των συμμετεχόντων, έχουν Αθλητικά Κέντρα, Δημοτικοί Αθλητικοί Οργανισμοί, Κ.Α.Π.Η, Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ., Σύλλογοι Οικ. , Αθλητικοί και Γυμναστικοί Σύλλογοι, Ιδιωτικά Γυμναστήρια, Σχολές Χορού, Ελεύθερες Ομάδες Χορού-Γυμναστικής και γενικά όποιος αγαπάει την ομαδική καλλιτεχνική ειδική έκφραση. Κάθε φορέας μπορεί να συμμετέχει στο Cosmogym με όσα προγράμματα επιθυμεί.

Όλοι οι φορείς πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΕΓΟ και οι συμμετέχοντες να έχουν τις προβλεπόμενες κάρτες συμμετοχής. (τύπος Α, Β1, Β2, Γ1 ή Γ2)

Τα προγράμματα δεν μπορούν να περιέχουν στοιχεία Ενόργανης, Ρυθμικής, Ακροβατικής, Αεροβικής, Τραμπολίνο, Τζαζ, Μοντέρνου και Κλασσικού Χορού, street dance, hip-hop με συνοδεία μουσικής ή όχι, με συνήθη ή ασυνήθιστα όργανα καθώς και στοιχεία οποιασδήποτε κινητικής μορφής και καλλιτεχνικής έκφρασης .

Κάθε ομάδα που πρέπει να αποτελείται από 10 το λιγότερο αθλητές. Κάθε πρόγραμμα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 4 λεπτά, εξαιρουμένων των ομάδων που συμμετέχουν σε Διεθνείς Διοργανώσεις στο Εξωτερικό. Παρακαλούμε στην πιστή τήρηση του χρόνου των προγραμμάτων και σας ενημερώνουμε ότι μετά το πέρας του δηλωμένου χρόνου στη δήλωση συμμετοχής της μουσικής θα σταματά. Ο δηλωμένος χρόνος του κάθε προγράμματος που αναγράφεται στο πρόγραμμα που θα μοιραστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο χώρος παρουσίασης των προγραμμάτων είναι διαστάσεων 14Χ14. (το ταπί είναι σταθερό)

Οι ομάδες πρέπει να έχουν αναπληρωματικό audio CD (όχι Mp3) με τη μουσική τους.

Προσέλευση ομάδων 30 λεπτά πριν από την έναρξη κάθε ζώνης παρουσίασης.

Οι ομάδες πρέπει να βρίσκονται στην έξοδο για την παρουσίαση του προγράμματος με την ευθύνη των αρχηγών τους. Το Cosmogym δεν έχει ανταγωνιστικό και βαθμολογικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και σε κάθε φορέα ειδικό έπαθλο.

ΚΩΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής στη οργάνωση είναι 15 ευρώ ανά άτομο ανά πρόγραμμα.

Οι πληρωμές γίνονται με τραπεζική κατάθεση στην Τράπεζα Eurobank στον παρακάτω λογαριασμό:

Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας Eurobank: 0026.0036.61.0200459727

IBAN λογαριασμός: GR75026 0036 0000 6102 0045 9727

Δικαιούχος: Αθλητική Πολιτιστική Ένωση Γιτάνη

Παρακαλώ στην κατάθεση να αναφέρεται στο όνομά σας και στο όνομα της ομάδας σας.

Λήξη προθεσμίας για τις τελικές καταθέσεις 31 Μαΐου 2022.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβετε τα σχετικά παραστατικά των πληρωμών από το λογιστήριο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τα αρχικά βασικά στοιχεία που σχετίζονται με την καλύτερη οργάνωση του Cosmogym και τα στοιχεία προπονητών, χορογραφιών, τις προτιμήσεις του προγράμματος όπως μέρα, ώρα και σειρά εμφάνισης και την αποδοχή των όρων συμμετοχής, τυχόν διανυκτερεύσεις ομάδων που δηλώνονται στην:

«Αρχική Δεσμευτική Δήλωση Συμμετοχής» που θα υπάρχει στη σελίδα της οργάνωσης από 1 Μαρτίου μέχρι και 20 Μαρτίου 2022. Η δήλωση του προγράμματος θα συνοδεύεται με προκαταβολή 100 ευρώ ανά πρόγραμμα.

Ανώτατο όριο συμμετοχών είναι οι 2.000 αθλητές/τριες. Κατά την «Αρχική Δεσμευτική Δήλωση Συμμετοχής» τον Μάρτιο, οι πρώτες 10 ημέρες θα έχουν προτεραιότητα οι ομάδες που έχουν ήδη στείλει την «Δήλωση Ενδιαφέροντος για συμμετοχή». Εάν ο αριθμός καλυφθεί δεν θα υπάρξουν νέες δηλώσεις και η φορά που θα κλείσει.

Ακολούθως η «Τελική Τροποποιητική Δήλωση» θα είναι ενεργή από 10 – 20 Μαΐου 2022 για την οριστικοποίηση των επιλογών σας στην ιστοσελίδα μας.

Εκτός από την παραπάνω διαδικασία, η συμμετοχή σας πρέπει να γίνει και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΓΟ www.onlinego.gr από 1 – 10 Ιουνίου 202,. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής στην ΕΓΟ θα περιλαμβάνουν ονομαστικές καταστάσεις όλων των συμμετεχόντων όσοι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΕΓΟ και σε όλους τους ενεργούς καρτών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν δηλώσετε στην πλατφόρμα της ΕΓΟ πρέπει να έχετε την αποδοχή της συμμετοχής σας από την οργάνωση. Οι Δηλώσεις στην ΕΓΟ που δεν θα έχουν την αποδοχή της οργάνωσης δεν θα γίνονται δεκτές.

Συνοπτικά:

01 – 20 Μαρτίου – Αρχική Δεσμευτική Δήλωση Συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.cosmogym.gr

10 – 20 Μαΐου – Τελική Τροποποιητική Δήλωση στην ιστοσελίδα www.cosmogym.gr

01 – 10 Ιουνίου – Δηλώσεις στην πλατφόρμα της ΕΓΟ www.onlinego.gr

Για πληροφορίες σχετικά με το Cosmogym επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της οργάνωσης κ. Σκουτέρη Συμεών στο τηλέφωνο 697 2277 366.

Για την καλύτερη οργάνωση παρακαλούμε να στείλετε τη συμμετοχή σας στο δυνατό συντομότερο συμβάλλοντας και εσείς στην επιτυχία της.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ – ΜΟΥΣΙΚΕΣ

Κάθε πρόγραμμα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 4 λεπτά καθαρού χρόνου μουσικής.

Οι ομάδες πρέπει να έχουν τη μουσική σε audio CD (όχι σε mp3) και να έχουν 2ο αναπληρωματικό CD μαζί τους. Το CD πρέπει να έχει μόνο το κομμάτι της χορογραφίας.

Οι μουσικές θα δοθούν στην οργανωτική επιτροπή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η ένταση της μουσικής θα είναι σταθερή από τα μηχανήματα ήχου της οργάνωσης. Δεν επιτρέπεται η αύξηση του ήχου από τους προπονητές. Για το λόγο αυτό πρέπει οι μουσικές να είναι άριστα ηχογραφημένες.

Κάθε ομάδα πρέπει να φροντίσει να έχει τα πνευματικά δικαιώματα χρήσης των μουσικών που θα χρησιμοποιήσει.

Πριν από την παρουσίαση των προγραμμάτων που ανακοινώνονται, ο Φορέας, ο τίτλος της παρουσίασης και οι προπονητές-χορογράφοι.

ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Ο χώρος παρουσίασης των προγραμμάτων είναι διαστάσεων 14Χ14 και πάχους 36 χιλ.

Όλα τα προγράμματα θα παρουσιαστούν όχι μόνο πάνω στο ταπί αλλά μπορεί να γίνει χρήση και του χώρου γύρω από αυτό. Το ταπί θα είναι σταθερό με ενεργό χώρο 1,5 μέτρο στο πίσω μέρος, 1,5 μέτρο δεξιά και αριστερά και 1,5 μέτρο μπροστά.

Λόγω του ότι, πάνω σε αυτές τις κατασκευές και όργανα που υποστηρίζουν τη θεματολογία της χορογραφίας, σας ενημερώνουμε ότι για την προστασία του ταπί, θα ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Όλες οι κατασκευές πρέπει να έχουν πέλματα στήριξης 20χ20 εκατοστά και μεγαλύτερες ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος. Δηλαδή αν έχουν ποδαράκια που καταλήγουν σε σωλήνες ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο, αυτό πρέπει να πατάει πάνω σε ενσωματωμένο πέλμα διάστασης από 20χ20 εκ και πάνω. Το πέλμα πρέπει να είναι ξύλινο ή άλλο υλικό ακίνδυνου για το ταπί. Το ίδιο ισχύει για καρέκλες, τραπεζάκια και άλλα είδη που καταλήγουν σε ποδαράκια.
  2. Όσες κατασκευές φέρουν ροδάκια αυτά πρέπει να είναι διαμέτρου 10 εκατοστών και άνω για μικρές κατασκευές (θρανία, τραπέζια κτλ) και διαμέτρου πάνω από 30 εκατοστά για μεγαλύτερες. Οι ρόδες πρέπει να είναι πλάτους 5 εκατοστών και πάνω. Δεν πρέπει να βγάζουν χρώμα ή με όποιον τρόπο να αφήσει σημάδια στο ταπί. Είναι καλό να είναι επενδεδυμένες με χαρτοταινία αυτοκόλλητη.
  3. Δεν θα επιτρέπονται αντικείμενα με υγρά ή σπρέι ή οτιδήποτε άλλο επικίνδυνο υλικό.
  4. Ανεξάρτητα από την παραπάνω εταιρεία κατασκευής ή όργανο έχει αιχμαλωτισμένες καταλήξεις, πρέπει να λαμβάνονται μέτρα προστασίας για να μην έχουμε καμία οικονομική καταστροφή ή ζημιά στο ταπί.

Όποια ομάδα δεν ακολουθεί τους παραπάνω κανόνες οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να μην επιτρέψουν την παρουσίαση του προγράμματος.

Οι ομάδες που έχουν κατασκευαστεί πρέπει να φροντίσουν να τις φέρουν στην εγκατάσταση πριν από την έναρξη της ζώνης παρουσίασης και να απομακρυνθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ζώνης.

Οι ομάδες πρέπει να βρίσκονται στην έξοδο για την παρουσίαση του προγράμματος με την ευθύνη των αρχηγών τους.

Με τη δήλωση συμμετοχής, η κάθε ομάδα δηλώνει ότι έχει την αποκλειστική ευθύνη χρήσης όλων των οργάνων / κατασκευών κτλ που φέρνει την ίδια. Οι κατασκευές πρέπει να πληρούν όλες τις παραμέτρους για την ασφάλεια των αθλητών και γενικά όλων των παρευρισκόμενων. Παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή αυτών, αλλά και τη χρήση από τους αθλητές ώστε η χορογραφία να γίνει με ασφάλεια.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΡΓΑΝΑ

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων που διατίθενται από την οργάνωση των κάτωθι οργάνων:

στρώματα γυμναστικής, διαστ. 200Χ120Χ7 εκ. Τεμάχια 5
στρώματα αλμάτων, διαστ.200Χ300Χ40 εκ Τεμάχια 2
μίνι τραμπολίνο, 112Χ112 euro tramp, open ends Τεμάχιο 1
βατήρας αλμάτων, Τεμάχιο 1

Σε περίπτωση χρήσης γυμναστικών οργάνων, που θα φέρει η κάθε ομάδα μόνη της, την ευθύνη χρήσης αυτών σε σχέση με την ασφάλεια των αθλητών έχει η ίδια η ομάδα. Παρακαλούμε να δηλώσετε αν θα χρειαστείτε κάποια από τα παραπάνω όργανα στον αντίστοιχο χώρο της Δήλωσης Συμμετοχής.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Κατά τη διάρκεια του Cosmogym Summer 4all 2022 θα υπάρχει ιατρική κάλυψη και ομάδα πρώτων βοηθειών. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ασφαλισμένοι σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα. Ο κάθε φορέας θα είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της ασφαλιστικής κάλυψης για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση και θα προσκομίσει στη γραμματεία της διοργάνωσης τα σχετικά παραστατικά και υπεύθυνες δηλώσεις που θα ζητηθούν.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει ασφαλιστική κάλυψη, η διοργάνωση δύναται να την παρέχει. Το κόστος της ασφαλιστικής κάλυψης είναι από 20-35 ευρώ κατά περίπτωση.

Η διοργάνωση θα έχει ασφαλιστικό συμβόλαιο αστικής ευθύνης και θα τηρεί όλες τις υγειονομικές διατάξεις που θα ισχύουν την περίοδο της διεξαγωγής.

ΔΙΑΜΟΝΗ ΟΜΑΔΩΝ

Η διαμονή όλων των ομάδων θα γίνει με μέριμνα του συνεργάτη της διοργάνωσης, Sport Travel Loutraki EE. Η πληρωμή για τις διαμονές σας, θα γίνουν σε λογαριασμό του Sport Travel Loutraki EE, απ’ όπου θα παραλάβετε και τα σχετικά παραστατικά. Περισσότερα για τις τιμές, το τρόπο κρατήσεων, προκαταβολές, πολιτική ακυρώσεων βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.cosmogym.gr

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

Οι ομάδες έρχονται στην πόλη του Λουτρακίου με δικό τους μέσο μεταφοράς. Όλα τα ξενοδοχεία είναι στην πόλη του Λουτρακίου και όλες οι μετακινήσεις για πρόσβαση στην εγκατάσταση, γίνονται με τα πόδια.

Για τις ομάδες που δεν έχουν δικό τους μέσο μεταφοράς το Sport Travel Loutraki EE μπορεί να το παρέχει με έξτρα χρέωση. Στείλτε σχετικό αίτημα στο info@cosmogym.gr για περισσότερα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Όλες οι ομάδες θα βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του Πάρκου Παραλίας. Εκεί θα υπάρχει ένα σημείο συνάντησης από το οποίο θα σας παραλαμβάνει εθελοντής της διοργάνωσης την ώρα που θα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία της παρουσίασης.

Όλο το Πάρκο Παραλίας θα μεταμορφωθεί σε ένα μικρό «χωριό» που θα περιλαμβάνει χώρους προθέρμανσης, αποδυτηρίων, τουαλέτες, αποθήκη φορητών οργάνων, γραμματεία, ιατρείο, κυλικείο.

Οι θεατές δύναται να βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά του αγωνιστικού χώρου καθήμενοι σε καρέκλες ή όρθιοι, τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Cosmogym summer 4all – Side Events

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή σε όλα τα Side Events, όπως αυτά αναφέρονται στο γενικό πρόγραμμα, είναι ανοικτή σε όλους, ανεξάρτητα από την συμμετοχή τους στο Gymnastics 4all Event.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο γυμναστικό μέρος της εκδήλωσης.

Για τις υπόλοιπες ομάδες που θέλουν να συμμετέχουν μόνο στα Side Events υπάρχει σχετική χρέωση ανάλογα με τα events που επιθυμούν να πάρουν μέρος. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα.

Για τη συμμετοχή στο Beach Volley Cup υπάρχει έξτρα χρέωση για τις ομάδες που δεν θα έχουν δικό τους πούλμαν και θα χρειαστεί για τη μετακίνησή τους, με κόστος 6 ευρώ ανά άτομο.

Σημείωση:

Ότι δεν προβλέπεται από το παρόν ενημερωτικό έντυπο που αντιμετωπίζεται από την οργανωτική επιτροπή κατά περίπτωση. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει, να καταργήσει ή να προσθέσει οτιδήποτε κρίνει ότι είναι για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης.

Η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεννόηση με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και την ΓΓΑ μπορεί να αλλάξει, να τροποποιήσει, να καταργήσει δράσεις με γνώμονα τη δημόσια υγεία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο