Ο Κινητός Ηλιακός Κινηματογράφος συνεχίζει το ταξίδι του στο Ξυλόκαστρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από τις ιδιαίτερα επιτυχημένες πρώτες προβολές στην Καλαμάτα, ο Κινητός Ηλιακός Κινηματογράφος έρχεται στο Ξυλόκαστρο με την προβολή βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους από ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ευρωστίνης – Ξυλοκάστρου την Κυριακή 25/9 στις 8:30μμ ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.

Ο Κινητός Ηλιακός Κινηματογράφος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μια συγκυρία ενεργειακής κρίσης πηγαίνοντας την τέχνη του κινηματογράφου στα πιο μακρινά μέρη.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, διοργανωτή του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου σε συνεργασία με το εργαστήριο Smart Rue του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και με υποστήριξη του ΑΔΜΗΕ.

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Προβολή βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ευρωστίνης – Ξυλοκάστρου.

  • “Last visit” του Σπύρου Αλιδάκη
  • “Όλα τα πλάσματα της νύχτας” της Μέμης Κούπα
  • “Το Βανκούβερ” της Άρτεμις Αναστασιάδου
  • “HORSE POWER” του Σπύρου Σκάλδαλου
  • “Ο φοιτητής” του Βασίλη Καλαμάκη
  • “Αμυγδαλή” της Μαρίας Χατζάκου
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο