Πρόγραμμα ένταξης παιδιών στην προσχολική εκπαίδευση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους γονείς ή πρόσωπα, που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, αναδόχους γονείς, επιτρόπους ή συμπαραστάτες, Νόμιμους Εκπροσώπους που επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους (προ-νήπια από 2,5 ετών -4 ετών) στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ξυλοκάστρου & Δερβενίου να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από τις 02/08/2022, ώρα 14:00 έως τις 12/08/2022, ώρα 23:59.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Τα όποια δικαιολογητικά απαιτηθούν, θα αντλούνται μέσω διεπαφών, όπου αυτό είναι δυνατό ή θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά (upload) σε μορφή αρχείου pdf.

Για την εξασφάλιση της συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την “Αίτηση Συμμετοχής”, στην
εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»), ακολουθώντας τις οδηγίες του σχετικού εγχειριδίου.

Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 12/8/2022 και ώρα 23:59.

Παιδιά (μη ΑμεΑ), γεννηθέντα από 01/01/2018 μέχρι 31/12/2018 δεν μπορούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, καθώς εντάσσονται στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής μπορείτε να αναζητήσετε:
Στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ www.eetaa.gr, στα γραφεία του ΝΠΔΔ ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, τηλ. 27433 60212.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο