Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Δερβένι του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Στις 10:00 το πρωί στον Ιερό Ναό «Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου» τελέστηκε επίσημη Δοξολογία παρουσία του Ιερού Κλήρου όλων των εκκλησιών του Δήμου, ενώ παρέστησαν ο καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος για την Εποπτεία και το Συντονισμό του Δήμου στη Δ.Ε. Ευρωστίνης κ. Ανδρέας Καραβάς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δερβενίου κ. Γιάννης Ροδόπουλος, οι Δ/ντές των σχολείων, εκπρόσωποι από Δημόσιες υπηρεσίες & Οργανισμοί, Σωματεία και Συλλόγους κλπ.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/MMiRsFKsCQE” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Τον πανηγυρικό της ημέρας για την 28η Οκτωβρίου εκφώνησε η καθηγήτρια Γυμνασίου Δερβενίου κ. Φάκου Αικατερίνη.

Μετά την δοξολογία εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των ΗΡΩΩΝ και ακολούθησε η Κατάθεση στεφάνων , ενός λεπτού σιγή και η τελετή έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου.

Ακολούθησε η παρέλαση, προπορευομενης της Φιλαρμονικής, καθώς και των μαθητών των Σχολείων του Δερβενίου παρουσία των αρχών της πόλεως και πλήθους κόσμου, στην ΠΕΟ Αθηνών – Πατρών από οδική γέφυρα Δερβενίου μέχρι το ύψος της καθέτου οδού Αγίου Ιωάννου.

Κατά την έναρξη της παρέλασης η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου παιάνισε το πατριωτικό εμβατήριο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ” σκορπώντας ενθουσιασμό και ρίγη συγκίνησης στον κόσμο καταχειροκροτούμενη.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο