Ασφαλτόστρωση – Διαμόρφωση Οδικών Αξόνων συνολικού μήκους 15 Χιλιομέτρων

Με μεγάλη ικανοποίηση παρουσιάζουμε την υλοποίηση τριών ακόμα σημαντικών έργων στο ορεινό όγκο του Δήμου μας.

Οι οδικοί άξονες Επαρχιακής Οδού Τρικάλων μέχρι Μάννα μήκους 6.000 μέτρων, Πιτσά- Άνω Πιτσά μήκους περίπου 5.500 μέτρων και Πύργος-Άνω Καλλιθέα μήκους περίπου 3.500 μέτρων αποτελούν απαραίτητες παρεμβάσεις, οι οποίες βοηθούν στην ανάδειξη δυσπρόσιτων μέχρι σήμερα περιοχών, συνδέουν ορεινούς προορισμούς του Δήμου μας και συμβάλουν στην ανάπτυξη της ορεινής οικονομικής ζωής.

Οι παρεμβάσεις αυτές χρηματοδοτήθηκαν κατά την προηγούμενη Δημοτική περίοδο και παρά την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο την οποία διανύουμε, δημοπρατήθηκαν και υλοποιούνται ταχύτατα και με εξαιρετικά αποτελέσματα από την νέα Δημοτική Αρχή. Η ετοιμότητα, ο σωστός σχεδιασμός υλοποίησης, η αποτελεσματικότητα και πάνω από όλα ο καθημερινός μόχθος των υπηρεσιών μας, παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία μας κάνουν περήφανους και αναδεικνύουν την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας.

Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Εκτιμώμενο μέγεθος σεισμού 5,7 38 χλμ. από Τριφύλλια · Μεσσηνίας...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο