75 δένδρα για τα 75 χρόνια του ΟΗΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε η δεντροφύτευση στην Κοινότητα Ζεμενού, στο πλαίσιο της δράσης «75 δένδρα για τα 75 χρόνια του ΟΗΕ», στην οποία συμμετείχε ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Βλάσης Τσιώτος και οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Αποστολόπουλος και Αναστάσιος Λόντος, καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας του Ζεμενού Βλάσης Ζωγράφος.

Η δεντροφύτευση έλαβε χώρα σε τοποθεσία όπου είχε καταστραφεί κατά τις εκτεταμένες πυρκαγιές του 2000, ενώ τοποθετήθηκε σχετική πινακίδα αφιερωμένη στην επέτειο των 75 χρόνων από την ίδρυση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, με τα διακριτικά του ακαδημαϊκού κόμβου του ΟΗΕ για την πράσινη ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος, UNAI SDG7.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ευχαριστεί θερμά το Δασαρχείο Ξυλοκάστρου για την πολύτιμη συμβολή του, τόσο για τον συμβουλευτικό του χαρακτήρα όσο και για την προμήθεια των δέντρων που χρησιμοποιήθηκαν. Πάνω από όλα όμως ευχαριστεί τους εθελοντές κατοίκους της Κοινότητας Ζεμενού, που συμμετείχαν ενεργά και με ζήλο στην ενέργεια αυτή.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο