Εναρκτήρια προεκλογική ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Επαμεινώνδα Κατσούλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Τουριστικού Περιπτέρου Δερβενίου και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, διεξήχθη η εναρκτήρια προεκλογική ομιλία του Επαμεινώνδα Κατσούλα, υποψήφιου Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και επικεφαλής των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

«Η επιλογή του Δερβενίου για την εναρκτήρια ομιλία μου δεν είναι τυχαία. Για εμένα το Δερβένι  είναι η συμπρωτεύουσα του Ενιαίου Δήμου μας και σκοπεύω να την καθιερώσω και αναδείξω». «Το χρωστάμε αυτό στο Δερβένι»  τόνισε, ο υποψήφιος Δήμαρχος, εισπράττοντας το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων Ευρωστίνιων συνδημοτών.

Στη συνέχεια, ανέπτυξε τις βασικές αρχές και θέσεις, καθώς και τους προγραμματικούς άξονες των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, αναφέρθηκε στη σημερινή κατάσταση του Δήμου και στις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής .

Αναφορικά με τα προβλήματα του Δερβενίου και του πρώην Δήμου Ευρωστίνης πρότεινε λύσεις, αποδεικνύοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για το δυτικό τμήμα του Δήμου μας. Εξήγγειλε την καθιέρωση μόνιμου Αντιδημάρχου Ευρωστίνης, την ενίσχυση του υπαλληλικού προσωπικού καθώς και του μηχανολογικού εξοπλισμού  για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών του τέως Δήμου Ευρωστίνης.

Παρότρυνε τους νέους δημότες του Δερβενίου και όλων των τοπικών κοινοτήτων να πάρουν πρωτοβουλίες συγκρότησης ανεξάρτητων ψηφοδελτίων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων από την Ευρωστίνη.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ,  Πατρίτσιας Αδαμοπούλου, Λένας Κοφινά, Γρηγόρη Κλαδούχου, Κώστα Ψυχογιού, Γιάννη Μητρόπουλου, Αποστόλη Μανέτα και Ανδρέα Τσίρμπα, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης, προσδιόρισαν κύρια προβλήματα και πρόβαλλαν προτάσεις ανάπτυξης του Δήμου .

Το λόγο έλαβε ο πρώην Δήμαρχος Ευρωστίνης, κ. Δημήτριος Δούσκας, που τόνισε την εγκατάλειψη του πρώην Δήμου Ευρωστίνης και τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής  για την κατάσταση αυτή.

Κλείνοντας, ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε: «Ο πολιτισμός, η αλληλεγγύη, η ισότητα, ο σεβασμός στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, η καινοτομία, η ισόρροπη ανάπτυξη, η ισοπολιτεία, η αξιοπιστία, η αξιοκρατία, η διαφάνεια και ο απολογισμός προς τους δημότες είναι οι βάσεις που θα στηρίξουν το νέο οικοδόμημα που οραματιζόμαστε.

Για εμάς ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Ο Δήμος μας Αξίζει μια Καλύτερη Τύχη».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο