Ξυλόκαστρο: Ολοκληρώθηκε το διήμερο για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 1 και 2 Αυγούστου, το διήμερο για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου.

Παράλληλα με την προσέλευση πολιτών για αιμοδοσία, την Κυριακή πραγματοποιήθηκε και η υποδοχή της φλόγας στο Ξυλόκαστρο, στα πλαίσια της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Στην τελετή υποδοχής της φλόγας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλ. Ανδρικόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Βλ. Τσιώτος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αγγ. Κλειώση, Δ. Κάσσιος και Μ. Αλογογιάννης, δημοτικοί Σύμβουλοι, η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.Ε. κα Στ. Μαγγίνα και η Πρόεδρος της Δ.Κ. Ξυλοκάστρου κα Σπ. Καραπανάγου.

Ο Δήμαρχος, στο σύντομο χαιρετισμό του, εξήρε τη σπουδαιότητα της αιμοδοσίας, η οποία αποτελεί σημαντικότατη πράξη αλληλεγγύης του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, αποτελεί προσφορά ζωής. Παράλληλα, συνεχάρη θερμά το Σύλλογο των Εθελοντών Αιμοδοτών, και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό του και Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Χρ. Πρωτόπαπα, τόσο για τη σταθερή συνεισφορά και προσήλωσή του στην πράξη αυτή, όσο και για τη διαρκή συμβολή του στη διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα: Έκρηξη από γκαζάκι σε διαμέρισμα

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 27/3...

ΕΟΣ Τρίπολης: Πεζοπορική διαδρομή από τη Νυμφασία έως τα Μαγούλιανα

Ο ΕΟΣ Τρίπολης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους...

Δημοτική Αστυνομία: Έκλεισαν οι αιτήσεις για 1.213 προσλήψεις

Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη, 27 Μαρτίου οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ...
Μετάβαση στο περιεχόμενο