ΑρχικήΚΟΡΙΝΘΙΑΔήμος ΣικυωνίωνΣυνάντηση Σταματόπουλου-Φρούσιου με τον νέο Αρχηγό της Πυροσβεστικής

Συνάντηση Σταματόπουλου-Φρούσιου με τον νέο Αρχηγό της Πυροσβεστικής

Τον νέο αρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αλέξη Ράπανο, επισκέφθηκαν σήμερα οι δήμαρχοι Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος και Νεμέας Κώστας Φρούσιος.

 Θυμίζουμε ότι ο νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έλκει την καταγωγή του από τον Φενεό, αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πανόραμα. 

Οι δύο δήμαρχοι συνοδεύονταν από τον επιτελάρχη κ. Πουρνάρα, τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας δήμου Σικυωνίων κ. Γιάννη Μυττά και φυσικά τους Φενεάτες Παναγιώτη Φιακά, πρόεδρο της ΔΕΥΑ Σικυωνίων και Σπύρο Κουτρέτση, αντιδήμαρχο Φενεού. 

Η συζήτηση με τον Αλέξη Ράπανο ήταν φιλική και εγκάρδια και περιεστράφη σε θέματα που αφορούσαν στην Πολιτική Προστασία των δύο δήμων, σε ζητήματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, στην πρόληψη και αποφυγή δασικών πυρκαγιών, στον εθελοντισμό, στην εγκατάσταση μόνιμων πυροσβεστικών κλιμακίων στις περιοχές Φενεού και Νεμέας και άλλα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του νέου αρχηγού. 

Η συνάντηση υπογράμμισε εκ νέου την αγαστή συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τις υπηρεσίες των δύο δήμων και την κοινή διαπίστωση για την ανάγκη της διαρκούς επιφυλακής και επιτήρησης των δασικών – και όχι μόνον – περιοχών κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο