Δήμος Σικυωνίων: Νέα Χρηματοδότηση για την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος «Smart Cities – Έξυπνες πόλεις, ανάπτυξη εφαρμογών και τεχνολογιών έξυπνων πόλεων» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εξασφάλισε ο Δήμος Σικυωνίων.

Η χρηματοδότηση, ύψους 640.000€, προέρχεται από το Ταμείο Ανάκαμψης και προκύπτει κατ’ αναλογία με τον πληθυσμό κάθε OTA. 

Το πρόγραμμα, που αναπτύσσεται σε επτά βασικούς άξονες, προβλέπει τη μετάβαση στην Ψηφιακή Εποχή των δήμων, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την ενίσχυση των ψηφιακών υποδομών, τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος των δημοτικών κτηρίων, την βελτίωση εξυπηρέτησης πολίτη και επιχείρησης, την ενίσχυση τοπικής δημοκρατίας, διαβούλευσης και διαφάνειας, κ.ά. 

Ο δήμος Σικυωνίων, όπως σημείωσε ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος, στοχεύει στην αξιοποίηση των ευφυών εφαρμογών και συστημάτων για την αναβάθμιση των ψηφιακών υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, με αποκλειστικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο