ΑρχικήΚΟΡΙΝΘΙΑΔήμος ΣικυωνίωνΔήμος Σικυωνίων: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία – Σημαντικές ανακοινώσεις

Δήμος Σικυωνίων: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία – Σημαντικές ανακοινώσεις

Σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, στην περιοχή μας βρίσκεται σε εξέλιξη νέα επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά για την περιοχή μας, ισχυρές χιονοπτώσεις, θυελλώδεις βόρειους ανέμους, καθώς και παγετό.

Ο εκχιονισμός του οδικού δικτύου γίνεται με εντατικούς ρυθμούς τόσο από τον Δήμο Σικυωνίων όσο και από τα μηχανήματα της Περιφέρειας. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι οδηγοί που πρόκειται να μετακινηθούν θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματά τους.

xionia katharismos

Παρακαλούμε πολύ για την ασφάλειά σας, να αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις – κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων φαινομένων– τόσο ως πεζοί αλλά και με τα οχήματά σας.

Θερμαινόμενοι χώροι

Ο Δήμος Σικυωνίων για την προστασία των πολιτών και κυρίως των ευάλωτων ομάδων, θα λειτουργήσει σε 24ωρη βάση θερμαινόμενους χώρους:

  • Στην ΔΕ Σικυωνίων – ΚΑΠΗ ΚΙΑΤΟΥ, Κλεισθένους 57
  • Στην ΔΕ Στυμφαλίας – πρώην Δημαρχείο, Καλλιάνοι
  • Στην ΔΕ Φενεού – πρώην Δημαρχείο, Γκούρα

 

Κλειστά τα σχολεία και αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Λόγω της νέας επιδείνωσης του καιρού και των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή μας αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ οι ΒΡΕΦΙΚΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, τα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, τα ΓΥΜΝΑΣΙΑ και τα ΛΥΚΕΙΑ του Δήμου Σικυωνίων.

Δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων λόγω παγετού

Επιπλέον αύριο ΤΡΙΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω παγετού, αποκομιδή απορριμμάτων στην ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, εκτός από τις κάτωθι περιοχές: Πόλη του Κιάτου, Κάτω Διμηνιό, Πάσιο, Τραγάνα

Μετάβαση στο περιεχόμενο