Ξεκινά το έργο αναβάθμισης του Ιστορικού – Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άμεσα ξεκινά το επιδοτούμενο πρόγραμμα που αλλάζει τη μορφή του και το αναβαθμίζει σημαντικά, είναι ένα έργο που θα ολοκληρωθεί σε 2 χρόνια και επιφέρει αλλαγές και τροποποιήσεις στην καθημερινή του λειτουργία» σημείωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος στην συνέντευξη που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από κοινού με την κ.Μέξια στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων.

[iframe width=”789″ height=”444″ src=”https://www.youtube.com/embed/TTEzoRxmfK8″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Β.Νανόπουλος: Συνεχίστε την καλή δουλειά, θα είμαστε στο πλευρό σας! Σε νέα εποχή με την αρωγή και φροντίδα του Δήμου Κορινθίων εισέρχεται το Ιστορικό – Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου, ένας χώρος σημαντικός για την Πόλη, τον Δήμο και συνολικά το Νομό Κορινθίας. Το έργο που άμεσα ξεκινά θα παραδώσει στους πολίτες σε 2 έτη ένα Μουσείο αναβαθμισμένο κτιριακά, ενεργειακά και εκθεσιακά. «Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στο χώρο του Μουσείου και γι αυτό είμαστε εδώ σήμερα με την Διευθύντριά του, κ.Μέξια.

Άμεσα ξεκινά το επιδοτούμενο πρόγραμμα που αλλάζει τη μορφή του και το αναβαθμίζει σημαντικά, είναι ένα έργο που θα ολοκληρωθεί σε 2 χρόνια και επιφέρει αλλαγές και τροποποιήσεις στην καθημερινή του λειτουργία» σημείωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος στην συνέντευξη που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από κοινού με την κ.Μέξια στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων. «Χωρίς την αποφασιστική παρέμβαση του Δήμου το Μουσείο μας θα είχε προ πολλού κλείσει» ανέφερε από την πλευρά της η κ.Μέξια. «Η νέα Δημοτική Αρχή το αγκάλιασε και όταν χρειάστηκε μπήκε μπροστά διασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία του επιλύοντας σημαντικά ζητήματα . Η διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης στηρίζει με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα την εύρυθμη λειτουργία του μουσείου και το μελλοντικό του όραμα» κατέληξε η κ.Μέξια.

Η ολοκλήρωση του έργου θα προσφέρει νέα οπτική στην προσέγγιση της τοπικής ιστορίας και της νεότερης πολιτιστικής κληρονομιάς. «Το Ιστορικό – Λαογραφικό Μουσείο είναι ένας χώρος πολύ σημαντικός. Συνεχίστε την καλή δουλειά, θα είμαστε στο πλευρό σας» η δέσμευση του Δημάρχου!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο