Με λαμπρότητα η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Δερβένι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Δερβένι του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, για την επέτειο του “ΟΧΙ”.

[iframe width=”1236″ height=”694″ src=”https://www.youtube.com/embed/4Nz1T9secQM” title=”ΔΕΡΒΕΝΙ ΙΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ΙΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Στις 10:00 το πρωί στον Ιερό Ναό «Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου» τελέστηκε επίσημη Δοξολογία παρουσία του Ιερού Κλήρου όλων των εκκλησιών του Δήμου, ενώ παρέστησαν ο καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος για την Εποπτεία και το Συντονισμό του Δήμου στη Δ.Ε. Ευρωστίνης κ. Ανδρέας Καραβάς, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας και δημοτικός σύμβουλος κ. Σπύρος Καραβάς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δερβενίου κ. Γιάννης Ροδόπουλος, οι Δ/ντές των σχολείων, εκπρόσωποι από Δημόσιες υπηρεσίες & Οργανισμοί, Σωματεία & Συλλόγους κλπ.

Μετά την δοξολογία εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των ΗΡΩΩΝ και ακολούθησε η Κατάθεση στεφάνων , ενός λεπτού σιγή και η τελετή έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου.

Ακολούθησε η παρέλαση, προπορευομενης της Φιλαρμονικής, καθώς και των μαθητών των Σχολείων του Δερβενίου παρουσία των αρχών της πόλεως και πλήθους κόσμου, στην ΠΕΟ Αθηνών – Πατρών από οδική γέφυρα Δερβενίου μέχρι το ύψος της καθέτου οδού Αγίου Ιωάννου.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου παιάνισε τα πατριωτικά εμβατήρια “Ο ΝΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” και “ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ” σκορπώντας ενθουσιασμό και ρίγη συγκίνησης στον κόσμο καταχειροκροτούμενη.

 20

 23.1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο