Δήμος Σικυωνίων: Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν μπορεί να μας αφήσει αμέτοχους, οι τραυματίες πολλοί και οι ανάγκες για αίμα τεράστιες.

Ο Δήμος Σικυωνίων έχει ήδη θέσει στην διάθεση των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, μέρος των αποθεμάτων αίματος που διαθέτει η Τράπεζα Αίματος που διατηρεί, για την κάλυψη των πρώτων έκτακτων αναγκών και καλεί όλους τους δημότες, δημότισσες αλλά και όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει σε συνεργασία με το ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται στο ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ με την ένδειξη “ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ για τους Τραυματίες των Τεμπών”

ΩΡΕΣ: 8:30 – 18:00 (καθημερινά) και 8:30 – 14:00 (Δευτέρα & Τετάρτη)

aimodosia

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο