Κιάτο: Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή της Α’ Γυμνασίου

Καθηγήτρια χαστούκισε το μαθητή της Α’ Γυμνασίου τόσο δυνατά που του άφησε σημάδι.

Το παιδί εξετάστηκε και από ιατροδικαστή στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Σύμφωνα με το korinthiannews.gr, η μητέρα έχει καταθέσει και μήνυση στην καθηγήτρια, η οποία παραδέχτηκε ότι χαστούκισε το παιδί.

Το Aστυνομικό Tμήμα Κιάτου, ανέφερε ότι μετά την μήνυση που κατατέθηκε κατά της καθηγήτριας έχουν προβεί στις ανάλογες ενέργειες.

Πιο συγκεκριμένα σε δηλώσεις της η μητέρα του μαθητή, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είμαι η μητέρα μαθητή που πηγαίνει στη Δευτέρα τάξη στο Α’ Γυμνάσιο Κιάτου.  Η καθηγήτρια γυμναστικής χαστούκισε ξαφνικά το παιδί μου μπροστά σε άλλα παιδιά.

Λίγο πριν ένας άλλος μαθητής της ίδιας τάξης του σχολείου είχε κάνει επίθεση στο παιδί μου χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, απλά έλεγε ότι δεν του άρεσε η φάτσα του παιδιού μου!!!

Η καθηγήτρια γυμναστικής μετά το συμβάν θεώρησε σκόπιμο να χαστουκίσει το γιο μου!!! Πληροφορήθηκα για το συμβάν το πρωί, όχι όμως από το σχολείο, αλλά από συμμαθητές του γιού μου που επικοινώνησαν με την οικογένειά μου.

Όταν τηλεφώνησα στο σχολείο μου είπαν ότι αυτά δεν λέγονται από το τηλέφωνο. Πήγα λοιπόν από το σχολείο, αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση! Απουσίαζε βέβαια και η διευθύντρια σήμερα. Μίλησα όμως και με την καθηγήτρια που χτύπησε το γιο μου η οποία ήταν ειρωνική και παραδέχτηκε ότι τον χτύπησε. Επίσης η καθηγήτρια ανέφερε ότι θεώρησε ότι έκανε το σωστό και δεν μου ζήτησε συγγνώμη!

Στη συνέχεια έφυγα και κατέθεσα μήνυση σε βάρος της καθηγήτριας στο αστυνομικό τμήμα Κιάτου.

Μίλησα επίσης και με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση Κορινθίας, όπου ο προϊστάμενος κ. Σαμαράς έδειξε ενδιαφέρον για το θέμα και με ενημέρωσε ότι θα κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες από την πλευρά του σε ότι αφορά το περιστατικό με την καθηγήτρια.

Πήγα και στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου ιατροδικαστής εξέτασε το παιδί μου.

Δεν είναι μόνο το σημάδι που έχει το παιδί μου. Είναι και το ψυχολογικό σοκ που έχει υποστεί. Αύριο δεν θα πάει στο σχολείο γιατί ψυχολογικά τον έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση.

Τρέχω όλη μέρα με αυτό το θέμα σήμερα, αργά το απόγευμα μπήκα στο σπίτι μου. Τέτοια συμβάντα είναι καταδικαστέα, πρέπει να εκλείψουν από τα σχολεία και είμαι διατεθειμένη να φτάσω το θέμα μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει. Το άλλο παιδί η εν λόγω καθηγήτρια δεν το χτύπησε και δεν ξέρω αν κιόλας έχει τιμωρηθεί για το περιστατικό…»

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο