«Storm String Quartet: Από τον Vivaldi στους Nirvana» – Μουσική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο της Μονής Ζαρακά στη Στυμφαλία

Με αφορμή την Πανσέληνο του Ιουλίου και στο πλαίσιο της συνεργασίας  «Γέφυρες 2021», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας (ΕΦ.Α.ΚΟΡ.), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου (Ι.Λ.Μ.Κ.) και το ΝΠΔΔ Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων «Η Μηκώνη» συνδιοργανώνουν συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο της Μονής Ζαρακά, στη Στυμφαλία.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 23 Ιουλίου (ώρα 21:00), οι StormStringQuartet παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «StormStringQuartet: Από τον Vivaldi στους Nirvana». Το ιδιαίτερο μουσικό σχήμα, που συνδυάζει μουσική δεξιοτεχνίακαιπρωτότυπες διασκευές, θα παρουσιάσει αγαπημένα μουσικά κομμάτια της διεθνούς σκηνής, με φόντο τον εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο της Μονής Ζαρακά, στη Στυμφαλία.

Τους StormStringQuartet απαρτίζουν οι μουσικοί: Έκτορας Λάππας (πρώτο βιολί, ενορχήστρωση και διασκευές),  Μαρία Ζαχαριάδου (βιολί), Ρενάτο Δαμονίτσα (βιόλα), Μαρία Χρίστοβα (βιολοντσέλο). Συμμετέχουν οι μουσικοί Δημήτρης Βίττης (κρουστά) και Κώστας Βρετός (ηλεκτρική κιθάρα).

Στο πλαίσιο της δράσης «Προσβασιμότητα στη μουσική: αναφαίρετο δικαίωμα όλων», οι STORM String Quartet παρέχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης της συναυλίας και σε άτομα με προβλήματα ακοής.Διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα Σπύρος Κουζέλης.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, στο τηλέφωνο 27470 22296 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00). 

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα. 

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

200 16 Στυμφαλία Κορινθίας

Τ: 27470 22296| www.piop.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο