Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Νεμέας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη Στιμάγκα Κορινθίας την Πέμπτη και έφτασε μέχρι τo Κούτσι Νεμέας, όπου καίει ανεξέλεγκτα, μέχρι κι αυτή την ώρα.

Μετά το δήμο Βέλου – Βόχας, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, κηρύχθηκε και ο δήμος της Νεμέας.

Και ενώ, η αναζωπύρωση της φωτιάς, στο Κούτσι Νεμέας, δημιουργεί, προβλήματα, ο δήμος, κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης απ’ την Πολιτική Προστασία.

Η κήρυξη ισχύει μέχρι τις 12 Αυγούστου 2024, έναν μήνα δηλαδή απ’ την έναρξη της πυρκαγιάς.

Την απόφαση υπογράφει ο γενικός γραμματέας της Πολιτικής Προστασίας, του αρμόδιου Υπουργείου, Βασίλης Παπαγεωργίου.

Η απόφαση αυτή, βοηθά το δήμο να αντιμετωπίσει γρήγορα και χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, τα όποια θέματα έχουν προκύψει με τις αποκαταστάσεις των ζημιών.

Υπενθυμίζουμε, ότι, η φωτιά της Στιμάγκας, μετατοπίστηκε απ’ τα όρια του δήμου Βέλου – Βόχας, στα όρια του δήμου Νεμέας.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Νεμέας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Νεμέας, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών για τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από πυρκαγιά στο Κούτσι Νεμέας.

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Δημιουργική Ευρώπη" (Τομέας: Πολιτισμός - Ψηφιακές τέχνες) είναι ο Δήμος Τρίπολης. Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες https://proprogressione.com/en/project/imgame/ Τα σχετικά αρχεία, θα βρείτε εδώ.

Στη σύσκεψη της ΕΝΠΕ για τη «μάχη» κατά της ακρίβειας, υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου, στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, στην Αθήνα. Η ατζέντα της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, περιλάμβανε θέματα εμπορίου, ακρίβειας, επιχειρηματικότητας και επενδύσεων. «Η σημερινή σύσκεψη ήταν ιδιαίτερα σημαντική για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο