Λουτράκι: Συνελήφθη 62χρονος που πέταξε γατάκι από τον 5ο όροφο και το σκότωσε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έναν 62χρονο άνδρα συνέλαβαν οι αστυνομικοί στο Λουτράκι, γιατί το απόγευμα της Τρίτης 16/5 πέταξε από το μπαλκόνι ένα γατάκι και το σκότωσε.

Όπως αναφέρει το enikos.gr, ο 62χρονος έριξε το ζωάκι από μπαλκόνι διαμερίσματος 5ου ορόφου. Το σπίτι ανήκει σε μια 56χρονη από τη Ρωσία, η οποία όταν αντιλήφθηκε την πράξη του ειδοποίησε την αστυνομία και προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του 62χρονου.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ευζωίας των ζώων συντροφιάς. Επίσης, επιβλήθηκε σε βάρος του πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο