Αυτοψία του Υφυπουργού Υποδομών στην πορεία των Αντιπλημμυρικών έργων στα ρέματα Πράθι, Κατουνίστρα και Καρέλη Λουτρακίου

Τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γεώργιο Καραγιάννη και κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών υποδέχτηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με στόχο την επιτόπια αυτοψία στα ρέματα Πράθι, Κατουνίστρα και Καρέλη, όπου υλοποιούνται έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στο πλαίσιο του έργου «Αντιπλημμυρικής Προστασίας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ.
Θεοδώρων (β’ φάση)».
Η αυτοψία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γενικού Δ/ντή της Γενικής Δ/νσης Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Αντώνη Κοτσώνη, της Γενικής Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Μαρία Γεράρδη, της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης. Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων (Δ19) κ. Γεωργία Καστραντά, της Προϊσταμένη της ΕΥΔΕ Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κ. Ακριβή Χάραρη και του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Δημήτριου Μακρίδη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την πορεία εξέλιξης των έργων και τις σημαντικές παρεμβάσεις που υλοποιούνται στην περιοχή, καθώς επίσης, αυτοψία στις θέσεις των τριών ρεμάτων που έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την υλοποίηση του έργου της Αντιπλημμυρικής θωράκισης.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής με 25.772.360,00 €, ενώ το συνολικό μήκος της επέμβασης είναι περί τα 14 χλμ.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, δήλωσε: «Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον Υφυπουργό Υποδομών και κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και πραγματοποιήσαμε επιτόπια αυτοψία στο ιδιαίτερο σημαντικό έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας Λουτρακίου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υφυπουργό κ. Καραγιάννη για τη γόνιμη και αγαστή συνεργασία που έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην πρόοδο του έργου, που αλλάζει ριζικά την πόλη και επιλύει ένα σημαντικό ζήτημα της περιοχής».
 
Γραφείο Τύπου
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο