Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Λουτρακίου στο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους μαθητές Κορινθίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο “Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τους Μαθητές της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας” συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κ. Σωτήρης Πέρρας, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη.

Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 29.11.2022 στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Κορινθίας στα Ίσθμια.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση, ενημέρωση και η ενεργό συμμετοχή των Καθηγητών, των Διευθυντών και των Μαθητών της Γ’ Τάξης των Γυμνασίων όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Λίγα λόγια για την Πράξη:

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) – NCDP υλοποιεί την Πράξη «ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Στο πλαίσιο της Δράσης «Diversity up» (Πακέτο Εργασίας, υλοποιείται ένα σύνολο καινοτόμων δράσεων για την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της Πελοποννήσου, αλλά και για την ευρύτερη κοινωνία της Περιφέρειας, με στόχο την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.

Ειδικότερα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο 1ος Παν-πελοποννησιακός διαγωνισμός των μαθητών της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων με σκοπό την ανάδειξη 5 videos που θα προωθούν την άρση των στερεοτυπικών αντιλήψεων για τα άτομα με αναπηρία στο εκπαιδευτικό, και εργασιακό περιβάλλον, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής. Τα videos θα προβληθούν ως τηλεοπτικά spot στα ΜΜΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

317264938 508084631353061 6854198189811332745 n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο