Πρόταση γάμου… σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εν μέσω σκληρής αντιπαράθεσης μεταξύ αντιπολίτευσης και συμπολίτευσης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στο Λουτράκι, την 01-02-2021, υπήρξε και μια αναπάντεχη, όμορφη και χιουμοριστική στιγμή..

[iframe width=”709″ height=”399″ src=”https://www.youtube.com/embed/TfUUyY0wmq4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Την ώρα που έλαβε το λόγο ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ, ο ιατρός κ. Δημήτρης Βασιλείου, μια κυρία εισήλθε στο γραφείο του, κρατώντας μια υπέροχη ανθοδέσμη.

“Ήρθα να σου κάνω πρόταση γάμου” του είπε !

Ο κ. Βασιλείου εξεπλάγην, απαντώντας, ότι “βρίσκομαι σε μια σύσκεψη και δεν μπορώ τώρα” “αγάπη μου γιατί δε με πήρες τηλέφωνο;” απάντησε εκείνη.

Όπως καταλάβατε η κυρία, ήταν μάλλον πελάτης – ασθενής και φίλη του γιατρού και ήθελε να τον πειράξει συνοδευόμενη από το σύζυγό της, χωρίς να γνωρίζει ότι ο κ. Βασιλείου βρισκόταν live στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου!

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο