Ολοκληρώθηκε με επιτυχία του Διήμερο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στην Κόρινθο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα διήμερο γεμάτο άθληση και διασκέδαση, σε ένα υπαίθριο μπασκετικό ραντεβού για μικρούς και μεγάλους, στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου της Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στις 5 & 6 Ιουλίου το τουρνουά 3on3. Αθλητές όλων των ηλικιών πήραν μέρος σε ένα αθλητικό event, με πολλή δράση, ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα και αμέτρητα καλάθια.
Επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο διακεκριμένος Έλληνας Προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων δήλωσε σχετικά: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτή την προσπάθεια και περισσότερο να ευχαριστήσω τον δικό μου άνθρωπο τον Σταύρο Δανιήλ, για αυτή την κίνηση στην καρδιά της πόλης στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου. Είναι τιμή μας που φιλοξενήσαμε τόσο πολύ κόσμο. Η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα σε όλες τις αθλητικές δράσεις και θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα με πιο εντατικούς ρυθμούς σε όλα τα είδη του αθλητισμού».
The post Ολοκληρώθηκε με επιτυχία του Διήμερο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στην Κόρινθο appeared first on .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Δημιουργική Ευρώπη" (Τομέας: Πολιτισμός - Ψηφιακές τέχνες) είναι ο Δήμος Τρίπολης. Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες https://proprogressione.com/en/project/imgame/ Τα σχετικά αρχεία, θα βρείτε εδώ.

Στη σύσκεψη της ΕΝΠΕ για τη «μάχη» κατά της ακρίβειας, υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου, στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, στην Αθήνα. Η ατζέντα της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, περιλάμβανε θέματα εμπορίου, ακρίβειας, επιχειρηματικότητας και επενδύσεων. «Η σημερινή σύσκεψη ήταν ιδιαίτερα σημαντική για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο