Έναρξη Καρναβαλικών εκδηλώσεων με «commedia dell’arte»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην καρδιά της πόλης της Κορίνθου χτύπησε δυνατά, το απόγευμα της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου, η Αποκριά! Το Κορινθιακό θέατρο Βασίλη Ρώτα ,με 30 και πλέον μέλη του, ερασιτέχνες ηθοποιούς, παρουσίασε με μοναδικό τρόπο, για ακόμα μια φορά, το δρώμενο “Commedia dell arte”, την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας… αλλιώς!

commedia1

commedia3

Ακολούθησε “Γαϊτανάκι” το οποίο έπλεξαν με μαεστρία μικροί και μεγάλοι! Ανάμεσα τους, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ  και ο τοπικός σύμβουλος Γιάννης Ταμπούκος.

Το Κορινθιακό Θέατρο “Βασίλης Ρώτας” είναι ένας από τους συλλόγους και τους φορείς του δήμου μας που συμμετέχουν εθελοντικά και διαμορφώνουν το φετινό Κορινθιακό Καρναβάλι , δημιουργώντας αναμφίβολα μια νέα “ταυτότητα”, μια νέα φιλοσοφία! Φιλοσοφία συμμετοχής, δημιουργίας, συνεργασίας, προσφοράς!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο