ΑρχικήΚΟΡΙΝΘΙΑΟλοκλήρωση εγγραφών για τις αγωνιστικές διαδρομές του Stymphalia Lake Run 2022

Ολοκλήρωση εγγραφών για τις αγωνιστικές διαδρομές του Stymphalia Lake Run 2022

Το ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ» του Δήμου Σικυωνίων, ο Αθλητικός Σύλλογος Νεμέας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και ο αθλητικός σύλλογος Λαύκας «Η Στυμφαλίς» ανακοινώνουν την ολοκλήρωση των εγγραφών στις αγωνιστικές διαδρομές του Stymphalia Lake Run 2022. Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών θα κλείσει οριστικά την Κυριακή 15 Μαΐου (ώρα 12:00), νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία λόγω του μεγάλου όγκου εγγραφών.

Μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας δεν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής. 

Σχετικά με τη μη αγωνιστική διαδρομή «ΙΟΛΑΟΣ», συνολικής απόστασης 1χλμ., η δυνατότητα εγγραφής παραμένει διαθέσιμη μέχρι και την ημέρα του αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων. Το έντυπο της εγγραφής/συναίνεσης διατίθεται και ηλεκτρονικά, για όσους γονείς θέλουν να δηλώσουν εκ των προτέρων τη συμμετοχή των παιδιών τους στο site του αγώνα (www.stymphalialakerun.gr). Τους συμμετέχοντες θα συνοδεύσουν για πρώτη φορά φέτος εκπαιδευτές της ΛΑΡΑ, ελληνική σχολή σκύλων οδηγών τυφλών, μαζί με τους εκπαιδευμένους σκύλους τους.

Το Stymphalia Lake Run 2022 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου (ώρα έναρξης εκκινήσεων 09:00), στη Λίμνη Στυμφαλία.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα και τις λοιπές δράσεις μπορείτε να βρείτε στο site του αγώνα www.stymphalialakerun.gr , ή να επικοινωνήσετε με το ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ» (e-mail: mikoni.ds@gmail.com, τηλ. 27420 22573) και με το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας (e-mail: kiourktsoglouA@piraeusbank.gr, τηλ. 27470 22296).

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

200 16, Στυμφαλία Κορινθίας

Τ: 27470 22296 | www.piop.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο