Σοβαρό τροχαίο στο Βραχάτι – ΙΧ καρφώθηκε σε ελιά

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον παραλιακό δρόμο στο Βραχάτι Κορινθίας. Γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το όχημα να ξεφύγει της πορείας και «καρφώθηκε» σε μια ελιά.

H οδηγός του ΙΧ, εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί.

Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός της γυναίκας από Ε.Ι.Χ. όχημα λίγο πριν τις 2:45 με τη χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, στο Βραχάτι Κορινθίας. Επιχείρησαν 4 πυροσβέστες με 1 όχημα. Η νεαρή γυναίκα απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...
Μετάβαση στο περιεχόμενο