100.000 ευρώ σε 100 άπορους φοιτητές προσφέρει η Ι.Μ. Κορίνθου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνολικά θα δοθεί το ποσό των 100.000,00 ευρώ σε Βιβλιάρια των 1.000,00 ευρώ σε 100 νέους της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου:

Το Σάββατο, 13η Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 8η πρωϊνή, σας προσκαλούμε στο Γηροκομείο Ανδρών Κορίνθου «ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» προκειμένου να συμμετάσχετε στην Αρχιερατική Θ. Λειτουργία προς τιμήν των εορταζόντων Αγίων Αποστόλων και συνεργών του Αγ. Απ. Παύλου Ακύλα και Πρισκίλλης και στην Εκδήλωση Οικονομικής Ενισχύσεως φοιτητών, της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Συνολικά θα δοθεί το ποσόν των 100.000,00 ευρώ σε Βιβλιάρια των 1.000,00 ευρώ σε 100 νέους της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Εφέτος, όπως και τα τελευταία τρία χρόνια, θα ενισχυθούν άμεσα φοιτητές της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας, καθώς οι ανάγκες της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από την οικονομική – και όχι μόνον – κρίση, που συνεχίζει και δυστυχώς θα εξακολουθήσει να μαστίζει την Χώρα μας, όπως φαίνεται, για πολλά ακόμη χρόνια, επιβάλλουν την άμεση στήριξή των φοιτητών και όχι την μελλοντική, όπως συνέβαινε στο παρελθόν με τις «προικοδοτήσεις». Η επιλογή των παιδιών-φοιτητών έγινε από όλες τις Ενορίες και των 13 Αρχιερατικών Περιφερειών της Ι. Μητροπόλεώς μας με κριτήριο την άμεση ανάγκη οικονομικής ενισχύσεως κατά το δυνατόν και αδιακρίτως φύλου.

Η θετική ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας θα αποτελέσει ευκαιρία αγιασμού για σας και τις οικογένειές σας, τιμή στους εορταζομένους Αγίους, συμπαράσταση στην Ποιμαντική μας μέριμνα, που παρά την οικονομική ύφεση, συνεχίζει το Φιλανθρωπικό της έργο, ενίσχυση και παρηγορία στις οικογένειες των φοιτητών μας και εν κατακλείδι στήριξη των τροφίμων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου, οι οποίοι έχουν βρει σ’ αυτό το Ίδρυμα της Εκκλησίας μας την αγάπη και την φροντίδα, που τους αξίζει και το οποίο πρέπει και σεις να γνωρίζετε ότι υπάρχει και λειτουργεί παρά τις παρουσιαζόμενες αντιξοότητες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Μεγαλόπολης: Αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, κομμένων κλαδιών και χόρτων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεγαλόπολης συνεχίζει καθημερινά την...

Επιδείνωση του καιρού και πτώση της θερμοκρασίας

Η πτώση της θερμοκρασίας στους 21 με 23 βαθμούς...

«Επιδιώκουμε συνεργασίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας»

Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη και της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Τμήματος Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κας Ανδρέα Πάολα Ρόχας. Το εν λόγω σύμφωνο αφορά έρευνα που στοχεύει στον εντοπισμό και την ανάπτυξη ενός αλληλένδετου συνόλου πρακτικών, που επιτρέπουν σε μια κοινότητα να μάθει πώς να προλαμβάνει και

Συνελήφθη 25χρονος στην Κορινθία γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (18.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο