Αλλάζουν οι πινακίδες προς Αρχαία Νεμέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ζήτημα της αλλαγής των πινακίδων του Αυτοκινητοδρόμου Μορέας προς Αρχαία Νεμέα, με τρόπο που να αναδεικνύουν την ύπαρξη αρχαιολογικού χώρου έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας

Η προσπάθεια αυτή έπειτα από συνεχείς παρεμβάσεις φαίνεται πως καρποφορεί στο σύνολο της, με αποτέλεσμα τις προσεχείς τρεις εβδομάδες να έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των παρεμβάσεων.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο βουλευτής Κορινθίας Χρ.Δήμας, σημείωσε:

Μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων, να και μία καλή είδηση για την Αρχαία Νεμέα.

Στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως υπάρχουν οι πινακίδες για την έξοδο της Αρχαίας Νεμέας. Στην ίδια έξοδο υπάρχουν πινακίδες με καφέ ένδειξη (υποδηλώνει ύπαρξη αρχαιολογικού χώρου) για τις Μυκήνες, ενώ για την Αρχαία Νεμέα δεν υπήρχε καφέ ενδεικτική αλλά η τυπική πράσινη, με αποτέλεσμα ο ταξιδιώτης να μη γνωρίζει ότι υπάρχει αρχαιολογικός χώρος και μουσείο. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες, με την παρότρυνση του Καθηγητή Stephen Miller, έχουμε καταφέρει και έχουμε αλλάξει κάποιες από τις πινακίδες στον δρόμο. Πριν δύο μέρες ξανασυναντήθηκα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Μορέα κ. Γιώργο Συριανό ο οποίος μας είπε ότι μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες όλες οι πινακίδες –και από τις δύο πλευρές του δρόμου- προς Αρχαία Νεμέα θα έχουν την καφέ ένδειξη διορθώνοντας με αυτόν τον τρόπο μία αστοχία που είχε γίνει στο παρελθόν. Δημοσιεύω το τελευταίο από τα email με τις φωτογραφίες που μου έστειλε ο Μορέας -τον οποίον και ευχαριστώ- που επιβεβαιώνουν την νέα σήμανση, για να έχουμε όλοι καλύτερη εικόνα.

korinthostv.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο