Με επιτυχία η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τα ΚΑΠΗ του Δήμου Βέλου-Βόχας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο χορός των ΚΑΠΗ του Δήμου Βέλου-Βόχας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο ΄΄ΑΛΚΥΟΝ΄΄ στο Βραχάτι.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, η βουλευτής Κορινθίας Μαρία Θελερίτη, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Τρωγάδης, Μαρία Καλλίρη, Δημήτρης Τριανταφύλλου και Δημήτρης Μπεκιάρης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Μιχάλης Σδράλης, οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης Θανάσης Μανάβης, Νίκος Βουδούρης, Λεωνίδας Στεργιόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων  και φυσικά πλήθος κόσμου.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Ανέλιξη” Ανδρέας Σιάχος καλωσόρισε τον κόσμο και μίλησε με λόγια συγκινητικά και ανθρώπινα για την τρίτη ηλικία, ενώ ο δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του, επεσήμανε την ηθική υποχρέωση όλων, για την υποστήριξη των απόμαχων της ζωής.

Η εκδήλωση ξεχείλιζε από κέφι και καλή διάθεση με τη μουσική και τα τραγούδια του Άρη Σταύρου και των “ΔΙΑΠΑΣΩΝ”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο