Η Κόρινθος συνδέεταιμε το Φυσικό Αέριο – Β.Νανόπουλος: «Στοχεύσαμε, διεκδικήσαμε, πετύχαμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την σύνδεση της με το δίκτυο παροχής φυσικού αερίου εγκαινίασε η Κόρινθος την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από την εταιρία Hengas Hen Gaz που έχει αναλάβει το έργο στο σημείο σύνδεσης, στην περιοχή του Πεδίου Βολής, παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, των υφυπουργών κ.κ Χρήστου Δήμα και Νίκου Ταγαρά, εκπροσώπων της ΔΕΣΦΑ, τοπικών αρχών και αντιδημάρχων.

«Για το δήμο Κορινθίων και για μένα προσωπικά είναι μια ιδιαίτερα σημαντική η σημερινή ημέρα . Δικαιώνεται η επιλογή μας 2 χρόνια πριν να προχωρήσουμε με την hen gas , μια ιδιωτική εταιρία, και να συνδέσουμε την πόλη της Κορίνθου με το φυσικό αέριο. Όταν η Κόρινθος εξαιρέθηκε του σχεδιασμού αποφασίσαμε ως δημοτική αρχή να ακολουθήσουμε έναν διαφορετικό δρόμο. Με συγκεκριμένο σχέδιο, επαφές και δυναμική διεκδίκηση καταφέραμε να πετύχουμε την σύνδεση της Κορίνθου με το δίκτυο φυσικού αερίου παρέχοντας στους πολίτες την δυνατότητα της επιλογής. Πολλοί αμφέβαλαν αν θα μπορέσει να υλοποιηθεί αυτό το έργο. Είμαι χαρούμενος που κάνουμε σήμερα τα εγκαίνια του δίνοντας την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος της ενέργειας τους περίπου 40%, αλλά και στα δημοτικά κτίρια η μελέτη για την σύνδεση των οποίων έχει ολοκληρωθεί, οι πρώτες συνδέσεις θα γίνουν στα δημοτικά κτίρια.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο