ΑρχικήΚΟΡΙΝΘΙΑΔήμος ΚορινθίωνΟ Δήμος Κορινθίων στην 37η PHILOXENIA – Τ. Πιέτρης: Συνεχίζουμε να...

Ο Δήμος Κορινθίων στην 37η PHILOXENIA – Τ. Πιέτρης: Συνεχίζουμε να «χτίζουμε» την τουριστική ταυτότητα του τόπου μας

Σημαντικές επαφές με Έλληνες και ξένους εμπορικούς επισκέπτες, καθώς και με το ευρύ κοινό της φετινής 37ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού PHILOXENIA της HELEXPO ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, είχε ο δήμος Κορινθίων συμμετέχοντας με αποστολή και επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ.Τιμολέοντα Πιέτρη στο Περίπτερο της ΠΕΔ Πελοποννήσου.

Ο Αντιδήμαρχος πραγματοποίησε συναντήσεις και συνομιλίες με ξένους και Έλληνες εμπορικούς επισκέπτες, την Πρόεδρο του ΕΟΤ κ.Άντζελα Γκερέκου η οποία μάλιστα το καλοκαίρι είχε δια ζώσης επισκεφθεί την Κόρινθο και είχε ανάλογη συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο, αλλά και με το ευρύ κοινό. «Υλοποιούμε ένα αναπτυξιακό πλάνο πενταετίας στοχεύοντας στην ανάδειξη του συνόλου του δήμου Κορινθίων, των κοινοτήτων του και όχι μόνο της Κορίνθου. Στόχος μας είναι η προσέλκυση επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο με επίκεντρο τον θρησκευτικό και αρχαιολογικό τουρισμό. Στην προσπάθεια μας αυτή συμβάλει η φιλοξενία και η ξενάγηση ξένων και Ελλήνων τουριστικών πρακτόρων οι οποίοι με την σειρά τους εντάσσουν το δήμο Κορινθίων στους «προορισμούς». Η παρουσία μας στην έκθεση της Θεσσαλονίκης είναι μια ακόμα στοχευμένη ενέργεια» σημείωσε ο κ.Τιμολέων Πιέτρης.

Η δημοτική αρχή με σύμμαχο την τεχνολογία προσκαλεί, διαφημίζει, προβάλλει με όλα τα μέσα, έναν δήμο γνωστό από τα βήματα του Απόστολου Παύλου, την Αρχαία Κόρινθο, τα Κάστρα και τα Μοναστήρια του , τα Μουσεία του, τις ακρογιαλιές και τα εξαιρετικά προϊόντα της Κορινθιακής γης και της μεταποίησης.

Με προτάσεις ψυχαγωγίας, βιωματικών δραστηριοτήτων , γαστρονομικών απολαύσεων από τα θαυμάσια προϊόντα της Κορινθιακής γης, ιδανικός τόπος για κολύμβηση και ποδηλασία, η Κόρινθος χαρακτηρίζεται απόλυτος οικογενειακός προορισμός, περιηγητικός, γαστρονομικός, αρχαιολογικός, θρησκευτικός και συνεδριακός.

«Αξιοποιούμε κάθε τρόπο και δυνατότητα προκειμένου να προσκαλέσουμε στον τόπο μας τους Έλληνες και ξένους τουρίστες, σε έναν προορισμό μόλις 50 λεπτά από την Αθήνα που προσφέρει, μαζί με ένα ισχυρό και διακριτό όνομα στην ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό, μια όμορφη, σύγχρονη και ασφαλή διαμονή με επιλογές», όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος.

Ο Δήμος Κορινθίων συνεχίζει να χτίζει την τουριστική ταυτότητα του δήμου με την συνεργασία και στήριξη των φορέων, των συλλόγων, των πολιτών του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο