Φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας: Στο νοσοκομείο με ελαφρά εγκαύματα ένας εποχικός πυροσβέστης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική λόγω μεγάλης πυργαγιάς που έχει ξεσπάσει στο Σοφικό Κορινθίας σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Βλάσης.

Επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 28 οχήματα 1 ομάδα πεζοπόρο και από αέριος 3 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα. Στο σημείο επιχειρούν και εθελοντές.

Εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους του Σοφικού με προτροπή να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε εποχικός Πυροσβέστης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, όταν κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς που μαίνεται στο πευκόδασος του Σοφικού, εγκλωβίστηκε τόσο εκείνος όσο και συνάδελφοι του από τις φλόγες.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σωθούν ωστόσο ενας εξ αυτών μεταφέρθηκε από μέλος της Ομάδας Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών Κορίνθου στο Νοσοκομείο Κορίνθου, με ελαφρά εγκαύματα. Ο ι φλόγες έφτασαν μέχρι το όχημά του προκαλώντας φθορές.

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε στην Αργολίδα

Νεκρός και σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε ένας άνδρας σε...

Διακοπή υδροδότησης στην Κοινότητα Ξηροπηγάδου

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Κοινότητας Ξηροπηγάδου, καθώς και των...

Πανελλήνιες 2024: Αύριο Πέμπτη 18/7 η τελευταία ημέρα για την υποβολή Μηχανογραφικού

Μέχρι τα μεσάνυκτα της Πέμπτης 18 Ιουλίου, θα είναι...

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ για το νερό σε Σαρωνικό και Σολυγεία

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της παρατεταμένης ζέστης και της αυξημένης κατανάλωσης νερού, από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 17-7-2024, η υδροδότηση των Τ.Κ. Λουτρών Ωρ. Ελένης, Αλμυρής, Κατακαλίου της Δ.Ε. Σαρωνικού και Τ.Κ. Σοφικού και Κόρφου της Δ.Ε. Σολυγείας του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων θα γίνεται με νερό από τις τοπικές γεωτρήσεις σε ανάμειξη με νερό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο