Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου των "Ενεργών Δημοτών" Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Απριλίου 17, 2019
Η παράταξη "Ενεργοί Δημότες" του νυν Δημάρχου Επαμεινώνδα Κατσούλα ανακοινώνει τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Αναλυτικότερα:

"Ένα φάσμα αυτοδιοικητικής ανεπάρκειας πλανιέται τοπικά και θέλει να παγιώσει μια νύχτα αισθημάτων, αναπτυξιακών και δημοκρατικών αδιεξόδων. Αλλά ένα βήμα έγινε.

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. Mετέχουν στον δύσκολο, αλλά ωραίο και αληθινό αγώνα. Αποτελούν ηθικό και αυτοδιοικητικό θεμέλιο επαναφοράς αξιών κοινωνίας, ανάπτυξης και δημιουργικής ζωής.

        Επιβεβαιωμένες αξίες -

        Γονιμοποιούνται σήμερα -

        Για την προέκτασή τους στο μέλλον του Δήμου. (γρηγόρης κλαδούχος)

energoi dimotes1

energoi dimotes 2

energoi dimotes 3

Δήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου Νώντα Κατσούλα:

«Με ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά αναγγέλλω υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου και για την συμμετοχή τους σ’ αυτόν τον ελπιδοφόρο αγώνα για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας.

Στην πορεία προς τη νίκη, προχωρούμε ενωμένοι, δυνατοί και αισιόδοξοι με προσήλωση στις ίδιες αξίες, στο κοινό μας όραμα και στην διακήρυξη των Αρχών και Θέσεων της δημοτικής μας κίνησης για πρόοδο και ευημερία του Δήμου μας.

Επαμεινώνδας Κατσούλας»

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia