Δήμος Λουτρακίου

Ο Δήμος Λουτρακίου προσκαλεί σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την 04η Ιουλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30, στο Δημοτικό Κατάστημα, για λήψη Απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
Η Δευτεροβάθμια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Ο ΠΕΛΟΠΑΣ» στο πλαίσιο των δράσεων της αναφορικά με τη συμβολή της κοινωνικής οικονομίας στη βιώσιμη ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής ανακοινώνει την οργάνωση…
Στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας εντάχθηκε η β΄ φάση του έργου αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ενωση – NextGeneration EU.
Η αντίστροφη μέτρηση για τον 4ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift & Κυπέλλου Drift που διοργανώνει η Start Line έχει αρχίσει! Στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου στις 25-26 Ιουνίου, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας με τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα τους υπόσχονται…
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος beach volley Κ18.
Ένα εξαιρετικό γεγονός βόλεϊ, θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 24 έως και τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο Λουτράκι, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Γ. Γαλανόπουλος.
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε σήμερα το πρωί, (7.45) από τη θάλασσα, στην παραλία του Λουτρακίου, μια ηλικιωμένη γυναίκα, 80 ετών, Ουκρανικής καταγωγής.
Μια διοργάνωση που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τις ρυθμίσεις αναλόγων αθλητικών γεγονότων. Μια διοργάνωση που για πολλά χρόνια στόχος της είναι η «γυμναστική να συναντά τη φιλοξενία».
Ο Δήμος Λουτρακίου με στόχο να φέρει τους νέους κοντά στην κλασική μουσική,να διευρύνει  τους ορίζοντες τους, αλλά και να καταστήσει το Λουτράκι διεθνή προορισμό, τόπο συνάντησης και συνδιαλλαγής μουσικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής…
Υπό πλήρη έλεγχο, τέθηκε η πυρκαγιά, που ξέσπασε, πιθανολογώντας από κεραυνό, πριν από λίγη ώρα στο Σκάλωμα Περαχώρας-Λουτρακίου.
Σελίδα 1 από 39

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia