Ημερίδα ενημέρωσης και ενδυνάμωσης Φορέων Κοινωνικής Υποστήριξης της Κορίνθου

Σεπτεμβρίου 21, 2022
Η ημερίδα στοχεύει στην παρουσίαση, ενημέρωση, αλληλεπίδραση και ενδυνάμωση των Φορέων Κοινωνικής Υποστήριξης της Κορίνθου Πόλης που Μαθαίνει. Τελικός στόχος, είναι η μείωση των ανισοτήτων και του κοινωνικού αποκλεισμού που οξύνθηκαν την τελευταία δεκαετία στην χώρα μας εξ αιτίας των μνημονίων, της πανδημίας, των συνεπειών του πολέμου στην Ουκρανία, καθώς και η ενδυνάμωση της ψυχικής υγείας.

Ένας μεγάλος αριθμός των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης που έχει θέσει ο οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) μέχρι το 2030 υπηρετούν μια παρόμοια κατεύθυνση, όπως, καλή υγεία και ευημερία, Ποιοτική εκπαίδευση, Λιγότερες ανισότητες, Βιώσιμες Πόλεις.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κόρινθος Πόλη που Μαθαίνει, διοργάνωσε αυτή την Ημερίδα, ως συνέχεια προηγούμενων σχετικών δράσεων της με στόχο την πρόκληση διαλόγου και συνεργασιών μεταξύ σημαντικών εμπλεκόμενων συναφών φορέων της Κορίνθου, καθώς και με τους ενδιαφερόμενους πολίτες, όπως γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Εγγραφές: Για να διευκολυνθεί η πραγματοποίηση της Ημερίδας όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εγγραφούν το ταχύτερο δυνατό δωρεάν μέσω του link: https://forms.gle/GDFHVEge9PhN3Pup9

Πληροφορίες: Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Kινητό: 6977200946, Σταθερό: 2741-362806 Site: https://www.korinthos.gr/learning

Τελευταία τροποποίηση στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 %11:%Σεπ

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia