Δήμος Κορινθίων

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κορίνθου και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Πούρος, προέβη σε δηλώσεις, σχετικά με το Δημοτικό Σχολείο της Αρχαίας Κορίνθου.
Ο Δήμος Κορινθίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση του έργου κατασκευής του σχολικού συγκροτήματος Αρχαίας Κορίνθου.
Ο Δήμος Κορινθίων πραγματοποιεί διανομή υπολοίπου λαδιού στους δικαιούχους ΤΕΒΑ του Δήμου Κορινθίων. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί:
Υπεγράφη σήμερα και ξεκινά άμεσα η ανακατασκευή των πεζοδρομίων της Κορίνθου, ένα έργο μείζονος σημασίας για την ασφαλή κίνηση των πολιτών και βεβαίως την αισθητική αναβάθμιση της συνολικής εικόνας της πόλης.
Στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου, την πλατεία «Παναγή Τσαλδάρη», σταθμεύει από αύριο Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 και για τέσσερις ημέρες το Λεωφορείο της Ανακύκλωσης. 
Συνεχίζεται η διαδικασία πολεοδόμησης του 6 ου  Συντάγματος πεζικού Κορίνθου, διαδικασία η οποία αποδίδει το στρατόπεδο στην πόλη, εκπληρώνοντας ένα πάγιο αίτημα δεκαετιών.
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (World Environment Day – WED) γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου κάθε χρόνο και αποτελεί το κύριο όχημα του ΟΗΕ για την ενθάρρυνση της παγκόσμιας ενημέρωσης και δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος.
Με χορηγό την  Περιφέρεια Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μαΐου, στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου, η δεύτερη επετειακή εκδήλωση του 4ου Γυμνασίου για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.
Σειρά προβολών του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ του Μανούσου Μανουσάκη “1821, η φλόγα της Επανάστασης” -παραγωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία- ξεκινά από την Κόρινθο, την ερχόμενη Παρασκευή 11 Μαρτίου.
Συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου.
Σελίδα 1 από 30

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia