Συλλήψεις για κλοπές σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξιχνιάστηκαν μία περίπτωση κλοπής οχήματος και μία περίπτωση διάρρηξης-κλοπής σε κατάστημα στην Λακωνία, μία περίπτωση ληστείας σε οικία στην Αργολίδα και τρείς περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην Κορινθία.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής οχήματος και μία (1) περίπτωσή διάρρηξης-κλοπής σε κατάστημα, στη Σπάρτη και στον Βλαχιώτη Λακωνίας, αντίστοιχα.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, χθες (10.2.2015) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 18χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα έναν (1) 18χρονο ημεδαπό Ρ OMA , ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, προχθές (9.2.2015) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, αφαίρεσαν όχημα ημεδαπής, με το οποίο μετέβησαν στον Βλαχιώτη Λακωνίας, όπου βραδινές ώρες της 9/10.2.2015, διέρρηξαν κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσαν ηλεκτρονικά εξαρτήματα αυτοκινήτων και έναν (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντόπισαν τον 18χρονο, χθες (10.2.2015) το απόγευμα και τον συνέλαβαν, ενώ όπως προέκυψε, ο 18χρονος είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί με Διάταξη του κ. Ανακριτή Σπάρτης.

Τα ανωτέρω αφαιρεθέντα αντικείμενα καθώς επίσης και το όχημα, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο 18χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Εξιχνιάστηκε μία (1) περίπτωση ληστείας σε οικία στην Αργολίδα

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ΡΟΜΑ για ληστεία

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση ληστείας σε οικία, που είχε γίνει την 31.12.2014 στο Τολό Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 20χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ, για ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι, ο 20χρονος, την 31.12.2014 το πρωί, στο Τολό Αργολίδας, αφού μπήκε σε οικία ημεδαπής, αφαίρεσε κοσμήματα. Κατά την έξοδό του από την οικία, έγινε αντιληπτός από 72χρονη ημεδαπή, που βρισκόταν στην οικία, σε βάρος της οποίας άσκησε σωματική βία, προκειμένου να διαφύγει.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Εξιχνιάστηκαν τρείς (3) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην Κορινθία

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 20χρονης ημεδαπής ΡΟΜΑ, για κλοπή

Από την εγκληματική της δράση είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και χρυσαφικά, που η αξία τους ξεπερνά τις -8.000- ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, τρείς (3) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, στο Κιάτο Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται μία (1) 20χρονη ημεδαπή ΡΟΜΑ, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, σ το πλαίσιο της μεθοδικής διερεύνησης του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι η 20χρονη, κατά το χρονικό διάστημα από την 12.3.2014 έως και την 12.4.2014, στο Κιάτο Κορινθίας, μπήκε σε τρείς (3) οικίες, από όπου αφαίρεσε συνολικά χρήματα, κοσμήματα και χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -8.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή της και σε άλλα παρόμοια αδικήματα .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΠ

Ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της ανακαίνισης των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολίτων (ΚΕΠ) του δήμου μας το κατάστημα της οδού Κωστή Παλαμά θα παραμείνει κλειστό από την Δευτέρα 19-08-2024 και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης. Για την εξυπηρέτηση των Πολιτών θα λειτουργούν * Το ΚΕΠ εντός του δημαρχιακού μεγάρου (Κολιάτσου 32 ) … (τηλ: 27413 61063

Ο Δήμος Κορινθίων αλλάζει τα πάντα στις αθλητικές υποδομές

Συντήρηση όλων των ποδοσφαιρικών γηπέδων, αλλά και νέοι τάπητες Μεγάλες παρεμβάσεις στο κολυμβητήριο, που θα γίνει …καινούργιο Ανοίγουμε το …κλειστό Γυμναστήριο του Χιλιομοδίου   Ο Δήμος Κορινθίων και η νέα του διοίκηση έχουν θέσει πολύ ψηλά το ζήτημα των αθλητικών υποδομών, γιατί αυτές συνδέονται με την νεολαία μας. Γι αυτό τον λόγο ξεκινήσαμε μία σειρά

Αναβίωση εθίμων μανιάτικου γάμου

Αναβίωση εθίμων μανιάτικου γάμου ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024– ΑΡΕΟΠΟΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΩΡΑ: 21.30' Αναβίωση εθίμων μανιάτικου γάμου Πρόκειται για αναπαράσταση που θα αναβιώσει τα έθιμα του μανιάτικου γάμου. Από τις λιγοστές χαρές στη σκληροτράχηλη ζωή των παλιών Μανιατών αποτελούσαν ο γάμος και η γέννηση των παιδιών. Ο γάμος γιορταζόταν με επίσημο τρόπο στο σπίτι του

Μουσικά συγκροτήματα

Μουσικά συγκροτήματα ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 – ΓΥΘΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΩΡΑ: 21.30' Μουσικά συγκροτήματα Μια διαφορετική μουσική βραδιά έχει στηθεί στην Παραλιακή του Γυθείου. Σε κεντρικά σημεία, από την Πλατεία Δημαρχείου μέχρι και την Ένωση, θα υπάρχουν μουσικοί και τραγουδιστές του τόπου μας, μετατρέποντας τη βραδινή βόλτα στο Γύθειο σε μια μουσική εμπειρία με πολύ κέφι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο