Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Λακωνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατασχέθηκαν ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης, παραισθησιογόνων μανιταριών κ.ά.

Συνελήφθη, προχθές (6.2.2020) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Λακωνίας, 42χρονος αλλοδαπός.

Ειδικότερα, προχθές (6.2.2020) το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Λακωνίας πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα που οδηγούσε ο 42χρονος, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:

  • ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, τύπου σοκολάτα, συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων,
  • μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, σε μορφή πάστας,
  • -3- δισκία ναρκωτικής ουσίας MDMA ,
  • μανιτάρια ψιλοκυβίνης (παραισθησιογόνα μανιτάρια), συνολικού βάρους -16,5- γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ανωτέρω, στην Αττική από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμπελοκήπων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μανιτάρια ψιλοκυβίνης (παραισθησιογόνα μανιτάρια), συνολικού βάρους -45,1- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στις ΠΕ Αργολίδας και Κορινθίας την Πέμπτη 15 Αυγούστου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Πέμπτη 15 Αυγούστου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αργολίδας και Κορινθίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα

Απαγόρευση στην κατανάλωση ύδατος σε πολλές κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σε συνέχεια πλήθους πρόσφατων ανακοινώσεων σχετικά με την ανεπάρκεια...

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024-2025

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [1.32 MB] The post ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024-2025 appeared first on korinthos.gr.

Θεόδωρος Βερούτης: «Ζωντανό κομμάτι της ιστορίας και της παράδοσής μας ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγόριανης»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης παρευρέθηκε την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 στην Αγόριανη, στην επιστημονική ημερίδα με θέμα «100 χρόνια από την θεμελίωση του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγόριανης του Δήμου Σπάρτης (1924-2024) – Ιχνηλατώντας τη Νεότερη Ιστορία της Κοινότητας Αγόριανης  και του Βορείου Ταϋγέτου, από τους Βαλκανικούς πολέμους (1912-1913) έως και το 1980».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο