Λακωνία: Πτώμα 17χρονου βρέθηκε στα ανοιχτά της Βάθειας στην Ανατολική Μάνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε έναν 17χρονο αλλοδαπό φαίνεται, ότι ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της Βάθειας στην Ανατολική Μάνη.

Μετά από ενημέρωση στο Λιμεναρχείο Γυθείου, σκάφος του Λιμενικού με επιβαίνοντα τον επαγγελματία δύτη, που εντόπισε το πτώμα, σε βάθος 8 μέτρων και σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από την ακτή. Το σώμα του άτυχου 17χρονο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.

eleftheriaonline.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεσμευτικές προσφορές για το Μιναγιώτικο Φράγμα | Δημήτρης Πτωχός: «Ημέρα που σηματοδοτεί πρόοδο και ενίσχυση των προσδοκιών»

«Ημέρα που σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο για την Πελοπόννησο και ενισχύει την προσδοκία μας για μια πιο παραγωγική γεωργία» χαρακτήρισε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, καθώς ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Συντήρηση και Λειτουργία Φράγματος Μιναγιώτικου μέσω ΣΔΙΤ» από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Αντίστροφη μέτρηση για το «42 ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ by Altion Tonovit»

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης...
00:06:26

Ναύπλιο: Τι αναφέρει ο συνήγορος του 17χρονου που ξύρισε τον 12χρονο με φαλτσέτα (βίντεο)

«Παγωμένη» είναι η σχολική κοινότητα και η κοινωνία της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ