Δεκαοκτώ περιπτώσεις κλοπής και αποπειρών κλοπής στην Κορινθία και σε περιοχή της Αττικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δεκαοκτώ (18) περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα κλοπής, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων, Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, καθώς και σε περιοχή της Αττικής.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν στις 7.7.2019 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 28 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντόπισαν τον 25χρονο και τον 28χρονο, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, ενώ επιχειρούσαν να διαρρήξουν όχημα και τους συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, κατά το χρονικό διάστημα από την 22.06.2019 έως και την 7.7.2019, διέπραξαν ακόμη δέκα έξι (16) περιπτώσεις κλοπών από οχήματα σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων και στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, στα Μέγαρα Αττικής, καθώς και μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής από όχημα, επίσης στους Αγίους Θεοδώρους.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, κάρτες τραπεζών, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση των άγνωστων δραστών.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Είμαστε έτοιμοι να συνταχθούμε στην εθνική προσπάθεια για μια καθαρότερη και πιο βιώσιμη ενεργειακή πολιτική»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου αξιοποίησης καθαρής ενέργειας, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή βιώσιμης ανάπτυξης με την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας Πολιτών στην Πελοπόννησο. Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την ενεργή συμμετοχή της Περιφέρειας στο φιλόδοξο πρόγραμμα «Απόλλων», το οποίο αποσκοπεί στη μείωση του ενεργειακού κόστους και την προώθηση της

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στις ΠΕ Αργολίδας και Κορινθίας την Πέμπτη 15 Αυγούστου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Πέμπτη 15 Αυγούστου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αργολίδας και Κορινθίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα

Απαγόρευση στην κατανάλωση ύδατος σε πολλές κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σε συνέχεια πλήθους πρόσφατων ανακοινώσεων σχετικά με την ανεπάρκεια...

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024-2025

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [1.32 MB] The post ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024-2025 appeared first on korinthos.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο